JAPONŠTÍ ONE OK ROCK SE VRACÍ DO PRAHY S NOVOU DESKOU

Japonská rocková čtveřice One Ok Rock se po čtyřech a půl letech vrací do Evropy, aby svým fanouškům představila nejnovější album Luxury Disease. V Evropě plánuje kapela celkem 20 zastávek a jednou z nich bude i v neděli 4. června pražský Lucerna Music Bar. Vstupenky jsou k dispozici od pátku 28. dubna 11:00 za 733 Kč na musicbar.cz a goout.cz.

One Ok Rock jsou jednou z nejpopulárnějších japonských kapel, přestože (nebo možná právě proto, že) se rozhodli tvořit v žánru, který není pro Japonsko typický. Japonský rock si našel fanoušky po celém světě a kapela se opravdu činí. Má na kontě celkem deset studiových alb, předskakovala Edu Sheeranovi na jeho asijském turné a pro své fanoušky během covidu uspořádala online live koncert pro 110 tisíc fanoušků.

Ambicí One Ok Rock je stát se první celosvětově známou japonskou kapelou a našlápnuto mají víc než slušně. Na Facebooku, Twitteru i Instagramu mají přes milion a půl sledujících – ne dohromady, ale na každé sítí zvlášť! Na YouTube mají přes 4 miliony odběratelů a u spousty videí desítky milionů zhlédnutí, na Spotify si pak One Ok Rock pustí víc než 3 miliony posluchačů měsíčně. A to už jsou opravdu pořádná čísla.

S desátým studiovým albem se kapela vydává i na evropské turné, které bude mít celkem 20 zastávek. Na některých z nich budou One Ok Rock vystupovat jako hosté MUSE během jejich turné Will of The People Tour, na jiných budou jako headlineři. Čeští fanoušci mají štěstí, v Lucerna Music Baru budou hlavní hvězdou večera právě One Ok Rock. Jejich koncert v Lucerně v roce 2017 byl zcela vyprodaný, tak si nenechte svůj lístek ujít!

Lucerna Music Bar & D Smack U Promotion present
One Ok Rock / JP
4. 6. 2023, doors 20:00
Lucerna Music Bar, Praha
www.musicbar.cz
Vstupenky za 733 Kč v předprodeji od pátku 28. dubna 11:00 na musicbar.cz a goout.cz. Vstupné na místě 790 Kč.
Vstupenky online: https://musicbar.cz/cs/program/one-ok-rock-jp-2
Facebook událost: https://www.facebook.com/events/2318920781614728/
Ticket link: https://musicbar.cz/cs/program/one-ok-rock-jp-2
www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.instagram.com/lucernamusicbar

Zdroj: TS