Janek Ledecký zverejnil klip k piesni Nedotýkejte se andělů

Spevák Janek Ledecký natočil klip k svojmu singlu Nedotýkejte se andělů. Pieseň, ktorá je kľúčovou skladbou jeho posledného muzikálu Zapomeňte na Shakespeara!, dostala nečakanú vizuálnu podobu vďaka spojeniu s novým cirkusom.

„Pesničku Nedotýkejte se andělů som preveril na minuloročných letných open-air koncertoch aj na vianočnom turné. Ešte sa mi nestalo, aby akákoľvek moja novinka mala taký ohlas a preto som sa rozhodol ju vybaviť obrazom, ktorý celé to rozprávanie posunie ešte ďalej. Stavil som na Davida Vana. Mám veľkú slabosť pre nový cirkus a tí, čo sa mu venujú, potrebujú strážnych anjelov viac ako ktokoľvek iný. Ale možno, že sú to naši strážni anjeli a to, čo predvádzajú, je iba tréning na všetko, čo ich s nami čaká,“ hovorí ku klipu Janek Ledecký.

Singel natočil Ledecký v produkcii skupiny Sarah & The Adams a vydal ho na jeseň tesne pred premiérou hudobnej komédie Zapomeňte na Shakespeara!, ktorej sa stal ústrednou skladbou. Pesničke (nielen) o krehkosti a zraniteľnosti umeleckej duše dal v klipe nový rozmer autor scenára a režisér David Van spolu s umelcami z nového cirkusu.

Janek Ledecký má na tento rok veľké plány. V súvislosti s touto piesňou totiž prezradil: „Keď sme začali singel natáčať, tak mi došlo, že bez toho, aby som to plánoval, tak som začal nahrávať nový album.“

Klip na YT : https://youtu.be/_pTPtXqqe8k
Skladba na digitálnych službách: https://wmcz.lnk.to/JanekLedecky

https://icemusic-ledecky.cz/
https://www.facebook.com/LedeckyJanek
https://www.instagram.com/janek_ledecky/
https://www.hybernia.eu/predstaveni/zapomente-na-shakespeara/

Zdroj: TS
Foto: archív Janka Ledeckého