Jan Kraus mieri na východ Slovenska!

Český herec, publicista, dramatik, režisér a predovšetkým známy moderátor Jan Kraus sa čoskoro predstaví slovenským fanúšikom naživo. Súčasná moderátorská špička v talkshow mieri na východné Slovensko s programom „Jan Kraus aneb Hvìzdy, jak je neznáte“.

Populárna talkshow pohotového moderátora Jana Krausa sa už niekoľko rokov teší obľube televíznych divákov v Českej republike aj na Slovensku. Svoj britký humor a zaujímavých hostí predstaví Jan Kraus už čoskoro aj na východnom Slovensku. Tentokrát si ho priaznivci môžu naživo vychutnať v programe „Jan Kraus aneb Hvìzdy, jak je neznáte“.

Jan Kraus

„Slovensko mám rád a na Slováky se tìším pokaždé. Nìkolikrát jsem ve svých show přivítal i slovenské osobnosti a mám jenom pozitivní skušenosti…“ šarmantne vyhlasuje Jan Kraus.

Kostru večera budú tvoriť historky hostí, pesničky a odpovede na otázky poslucháčov v sále. Jan Kraus si do tejto jedinečnej talkshow pozve známe tváre. Tentoraz si Jan Kraus bude vtipne uťahovať z českého speváka Bohuša Matuša a z DJ-a Václava Kosíka. Organizátor predstavenia Róbert Karas z agentúry Key Art Agency vysvetľuje, prečo si vybral práve túto show.

Jan Kraus

„Rozmýšľali sme a hľadali show, ktorú majú ľudia radi. Jan Kraus je overený moderátor a podobné predstavenie nám na Slovensku chýbalo. Verím, že sa diváci zabavia a bude možnosť pozvať ho sem opäť.“

Neriadená moderátorská strela dorazí na Slovensko už v marci. Diváci sa na Jana Krausa môžu tešiť 26. marca o 17.00 a o 19.00 v Dome Kultúry v Poprade a 27. marca o 17.00 a 19.00 v priestoroch sály Historickej Radnice v Košiciach. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal na stránke ticketportal.sk a v miestnych pokladniach divadla a kultúrneho domu.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Publikoval: Readakcia GREGI.NET