James Cole, LA4, Mike Trafik, DJ Wich a Ektor: Päť obrov hip-hopovej scény na jednom pódiu!

DJ Wich a Ektor pokřtí v sobotu 10. listopadu na Flédě své společné album Tetris, zatímco James Cole, LA4 a Mike Trafik představí své nové EP Nadzemí.

Fanoušci českého hip-hopu mohou být opravdu spokojeni, letošní podzim pro ně totiž znamená přísun nové muziky a hlavně možnost slyšet ji naživo. Dámy a pánové, seznamte se s Tetris / Nadzemí tour rádia HipHopStage a OCB.

Rádio HipHopStage chystá pro fanoušky českého rapu něco opravdu speciálního. Společně se svým partnerem, jímž je přední výrobce světově známých cigaretových papírků, OCB, připravuje pro milovníky hip-hopu sérii skvělých podzimních mejdanů. Koncertní mega   tour, která nabídne spoustu super zábavy a hlavně muziky, startuje již v polovině října a na své cestě se zastaví v jedenácti městech Čech a Moravy. To už je slušná porce zábavy. A co konkrétně vás čeká?

Na brněnské zastávce Tetris / Nadzemí tour uslyšíte zcela nový společný projekt dvou velkých jmen, která zní DJ Wich a Ektor. Eso mezi českými hip-hopovými producenty a striktně přímej vypravěč nahráli společnou desku Tetris, kterou již během léta uvedli úspěšnými videoklipy Loket z vokna a Number 1. Výsledek této spolupráce si můžete přijít poslechnout na živo na Flédu a společně s rádiem HipHopStage a oběma interprety tam jejich novou desku Tetris pokřtít.

To ale není zdaleka všechno. Křtít se bude také společný projekt trojice James Cole, LA4 a Mike Trafik, která letos na jaře s úspěchem vydala EP Nadzemí. Pokud máte tuhle desku rádi anebo jste ji naopak ještě neslyšeli, nenechte si ujít jejich brněnský koncert a dopřejte si Nadzemí v live provedení.

O doprovodný program se postará dvojice DJs Rusty a Pedro, a to od otevření klubu až do pozdních ranních hodin. Jak je na akcích rádia HipHopStage zvykem, kromě toho, že vás čeká skvělá hudební show (tentokrát zajímavější o to, že na ní zazní spousta opravdu nového materiálu) můžete očekávat i spoustu dárků a zpestření. První příchozí dostanou praktický dárek od partnera OCB v podobě zmíněných cigaretových papírků. Během akce budete mít dále možnost se vyfotit s vaším oblíbeným interpretem či zakoupit a nechat si podepsat CD Nadzemí a Tetris. Očekávat lze také projekci a monstrózní tombolu o super ceny. Krásné hostesky, které se postarají o vaši spokojenost, jsou samozřejmostí.

HipHopStage & OCB present Tetris / Nadzemí tour
Místo:
klub Fléda, Štefánikova 24, Brno
Datum:
10. 11. 2012
Start:
20:00 hod.
Vstupné:
150 Kč (předprodej) / 180 Kč (na místě)
Live
: James Cole, LA4, DJ Mike Trafik, Ektor & DJ Wich
DJs:
Rusty, Pedro

Zdroj: Fléda