JAMES BLUNT pripravil nový album Moon Landing.

Britský spevák James Blunt pripravil štvrtý album, ktorý sa bude volať Moon Landing a vychádza 18.10.2013.

James Blunt na seba strhol pozornosť v roku 2004, keď debutoval s platňou Back To Bedlam. Singel You´re Beautiful sa stal pomyselnou hymnou roku a Blantovi vyniesol päť nominácii na Grammy. Poslucháčov zaujal Bluntov charizmatický prejav, jeho vzhľad i romantický príbeh vojaka nasadeného v Kosove. S ďalšími albumami sa Bluntovi už tak nedarilo, ale aj napriek tomu si udržal popularitu a záujem poslucháčov. Novinka Moon Landing by mohla byť jeho návratom na výslnie.

James Blunt

“Toto je album, aký by som najskôr nahral, keby sa z Back to Bedlam nestal celosvetový hit” tvrdí Blunt. Po márnych pokusoch zopakovať úspech debutu, keď pod tlakom stvoril albumy All The Lost Souls a hlavne Some Kind of Trouble, akoby našiel novú cestu. Zbavil sa zaväzujúceho pocitu zodpovednosti a vrátil sa tam, kde začal.

Do štúdia pozval hudobníkov, s ktorými nahral úspešnú prvotinu. Nikam sa neponáhľal, nahrával v uvoľnenej atmosfére a na výsledku je to poznať. Album predznamenáva singel Bonfire Heart, ktorému pristane menej vyumelkovaný zvuk a jednoduchšie aranžmán. Z pesničky je cítiť prirodzenosť a hravosť. Bonfire Heart je ideálnou pozvánkou k započúvaniu sa do celého albumu.

Singlu sa darí vo svete aj v našich rádiach.

Zdoj: Renáta Tomášová, Marketing & Promotion Manager