iTAL tEK (Planet Mu, UK) v Subclube!

Spoločná akcia firiem Special Party for Special Friends a netlabelu Gergaz je na programe už v piatok 11.mája, v Subclube.

Vzácnym zahraničným hosťom nebude nik iný ako producent a Dj z Anglie, ITAL TEK! Ten do bunrku prinesie asi ten najfuturistickejší tanečný hybrid aký môžete v klube počuť. V Subclube si zahrá len deň pred tým, ako vystúpi na oficiálnej českej Outlook Festival Warm up Party. Ital tekovi, v civile Alanovi Mysonovi, sa od roku 2006 darí vydávať releasy so zárukou kvality a progresívnosti.

Pozornosť na seba upútal najneskôr vo chvíli, keď vyšli jeho dosky na rešpektovanom labeli Planet Mu. Alanov zvuk počas posledných šiestich rokov neustále prechádzal inováciami. Od počiatočného neobrúseného polámaného hardcoru, cez ten najtemnejší dubstep, až po jeho súčasný štýl, ktorý sám trefne nazval space bass. Ten sa zrodil z kolízie surového lo-fi zvuku footworku a melodického a do detailu vyšperkovaného UK soundu. Prostá tanečnosť chicagskeho ghetto beatu vytvára spolu s krásnymi melodickými, niekedy až oldschoolovými synťákmi nečakanú symbiózu, ktorá znie naozaj vesmírne. V ital tekovom livesete sa teda pripravte na pestré, morfujúce a šialené rýchle perkusie a krásne, snové melódie rozliehajúce sa v priestore.

O pútavé vizualizácie sa postará Vj Stix.

Tešíme sa na vás! Viac info o akcii aj tu:
https://www.facebook.com/events/132765920187928/
https://www.subclub.sk

1105italTek

Zdroj: Subclub
Publikoval: Redakcia GREGI.NET