Insomnia: Korintian – Sľubujem vám kvalitný prídel house music!

Organizátorom INSOMNIE som vďačný za pozvanie na túto akciu :) Ľuďom, ktorí sa prídu zabávať môžem sľúbiť, že v mojom podaní bude kvalitny prídel HOUSE music a jeho odrody :) Tesim sa na super party a plný parket :) s pozdravom Korintan :)

DJ Korintan pochádza zo Žiaru nad Hronom. Jeho hudobné začiatky sa datujú niekde od roku 2006, kde sa prvý krát chytil cd playerov, ktorým zostal verný dodnes. Samostatne hrával od roku 2008 ako rezident klubu Amadeus v Žiari nad Hronom. Jeho spolupráca s týmto klubom bola na nejaký čas ukončená, no neskôr sa opäť vracia na domácu pôdu a spolu s DJ-om Mark Zelia tvoria rezidentskú dvojku v tomto klube(dnes Blade Bar). Začiatky house a electra boli na Undercastle open air festivale /2008/ kde si zahral spolu s DJ Trava, DJ Jerry, E-lite, Boss…

Korintan

Od roku 2008 pôsobil v bookingu electronicmusic.sk až do mája 2010, kde sa stáva súčasťou malej rodinky TECHRON. Jeho tvár ste mohli vidieť vo všetkých žiarskych kluboch, v Banskej Štiavnici v klube 64, klub Memphis v Leviciach kde si zahral po boku Michaely Salačovej. Mal možnosť zahrať si po boku rôznych „pánov“ dj-ov ako napr. Naoki Uda /JAPAN/, Kieran Brindley /UK/, Hellectro /CZ/, Piri/CZ/, Anali /Brasil/, … Medzi obľúbené štýly patria electro house, house, vocal&funky house, progressive.

Insomnia

Zdroj: Insomnia
Publikoval: Redakcia GREGI.NET