Infamous po prvý krát na Slovansku!

Vďaka MASS WIZARD CREW bude 14.06.2013 Infamous po prvý krát na Slovensku. Jeho set odznie v priestoroch trnavského Art Klubu na už treťom pokračovaní akcie s názvom First Aid.

Ide o akciu, ktorej zmyslom je navrátiť Trnave jej divoký nočný život plný zlámaných beatov. Okrem španielskeho Infamousa zahrajú na First Aid 3. aj slovenský DJs ako Carroteater, Creed, Zybex, Makys a Hämärtää. Tento line-up je istotou, že v noc prvej pomoci bude postarané o riadne tvrdé sety, ktoré sa postupne dostanú od neurofunku až ku crossbreedu, či dokonca hardcoru.

Samozrejmosťou je kvalitné osvetlenie, ozvučenie, videoprojekcia, rôzne free prekvapenia a super ceny na bare. Tak čo viac potrebuješ na to aby si zažil neopakovatelnú noc?

Infamous (KCEE) stál po prvý krát za mixom v roku 1999. Postupne prechádzal viacerými žánrami no v roku 2001 sa pevne chytil zlomených beatov. Pod krídlami Synthetic crew založenej jeho veľmi dobrým priateľom si Infamus zahral v mnohých mestách po celej krajine ako napríklad: Madrid, Valencia, Granada, Bilbao. Jeho sety si mohli vypočuť aj v iných krajinách mimo Španielska, či už v Holandsku alebo Veľkej Británii. Už mal tú česť hrať po boku umelcov ako Vicious Circle, Noisia, TeeBee, Raiden, Counterstrike, Panacea, Cooh či dokonca aj Spor. Produkcii sa začal naplno venovať v roku 2009. Jeho tvorbu vydal na lejbloch ako Metafiziq, Melting Pot, Ninth Circle či Future Sickness. Na konte má aj niekoľko spoluprác s inými veľkými menami. Infamous-ove sety sú čisté, precízne a jeho hudba je ovplyvnená technom, metalom, či hardcorom. Spravíš obrovskú chybu ak premárniš šancu sledovať ho v akcii…

Free presents from Mass Wizard Crew.
Videoprojection by Defloration sound.
(FB EVENT)
: https://www.facebook.com/events/498841446844693/?fref=ts

Zdroj: MASS WIZARD CREW