Indy&Wich vystúpia v bratislavskom UHU klube.

Nový multižánrový priestor v centre Bratislavy bude 11. Apríla hostiť prvý koncert tejto dvojice na Slovensku v roku 2014!

Indy & Wich je pražská hip hopová skupina založená v roku 1998. Tvorí ju raper Indy a DJ Wich, často však spolupracujú aj s raperom LA4.

indywichfoto

Popri PSH patrí k základným kapelám, ktoré na začiatku nového tisícročia formovali podobu českého hip hopu. Podľa niektorých zdrojov sú považovaní za najlepších domácich hiphopových umelcov. Vydali dva albumy, o debutovom s názvom „My 3“ sa hovorí ako o najpriekopníckejšom a s ním si kapela dokázala získať aj mainstreamovejšie publikum tak isto ako nomináciu na cenu Anděl v kategórií nováčik roka.

Dj Wich je tak isto jeden z najuznávanejších českých producentov a tak má na konte nespočetne spoluprác a releasov.  Indy&Wich sa tiež stávajú v roku 2007 hudobnou tvárou filmu Tomáše Vorla „Gympl“, kde Wich zložil všetky hudobné podklady a jeho skladba s Indym „Z Tvojí 1/4“ sa stala titulnou skladbou k filmu.

Superlatívov a biografie o tejto formácií je na celý elaborát, preto nám nezostáva nič iné len vás pozvať 11.04. do UHU clubu na bratislavskom Šafárikovom námestí, kde vás okrem umelcov čaká kvalitný zvuk a svetlo a priateľské ceny na bare. Nezabudli sme ani na výplň zvyšku večera preto sa o skvelý DJ support postarajú Roman Zámožný a LKama.

Na každého čaká po vstupe welcome drink a skvelé akcie na vybraný alkohol na bare. Nezabudnite nás klikať ani na našej facebook udalosti, kde už čoskoro uvedieme kompletný časový lineup a ďalšie novinky.

11.04.2014
UHU club (Šafárikovo námestie 7, Bratislava)
www.uhuclub.sk
Indy&Wich (CZ)
Roman Zámožný
LKama
Start: 21:00
Entry: 8euro
Vstup 18+
https://www.facebook.com/events/446498375482794/

IndyWich plagat

Zdroj: UHU club