INDY & WICH POKŘTÍ VE STŘEDU V LUCERNĚ REEDICE MY3 A HÁDEJ KDO,

Indy & Wich pokřtí ve středu 22. května v Lucerna Music Baru reedice alb My3 a Hádej kdo. Spolu s nimi pokřtí své debutové album i rapper DropKid. Vstupenky jsou v předprodeji za 290 Kč (+ poplatky) na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru, na GoOut.cz a v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Na místě pak za 350 Kč.

Indy & Wich a s nima LA4 vydali po více, jak 15 letech v reedici klasiku klasik – debutové album My3 a druhou desku Hádej kod. Obě dvě alba byla a jsou pro žánr učebnicová záležitost, a patřila dlouhodobě k nejprodávanějším. Kapela pozvala spoustu svých kamarádů a známých, stejně tak lidí, kteří byli v době původního vydání „u toho“ na společnou akci Štrýt Boombox. Ti 3, co mají v názvu kapely dva, v Lucerna Music Baru zahrají obsáhlou sérii nejstarších, starších, ale i novějších věcí.

Samozřejmostí jsou spříznění hosté a DJs, jako support vystoupí nové jméno na scéně DropKid, kterému vyšla v pátek 17. 5. debutová deska Fofrlajf. Album hudebně nestojí na hostovačkách, ani na české produkci. Hudbu na desce s jedinou výjimkou produkovali němečtí producenti. Fofrlajf textově stojí na hodně chytlavých jednoduchých refrénech, které trefně vystihují téma dané skladby.

Nezapomeňte – ve středu je v Lucerna Music Baru hádej kdo? Indy a Wich plus LA4 – vypálený pražský štýlo po dlouhý době se křtem reedice alb My3 a Hádej kdo. 

Štrýt Boombox:
Indy & Wich + LA4 feat. DropKid
křest reedice My3 Hádej kdo
křest DropKid Fofrlajf
22.5. 2019, doors 20:00
Lucerna Music Bar, Praha
Oficialní Facebook událost: https://www.facebook.com/events/583850708761758/
Ticket link: https://www.musicbar.cz/program/stryt-boombox-indy-wich-la4-support-dropkid/

Zdroj: Lucerna Music Bar