Indietronica: 6. marca v KC Dunaj!

Chýba ti v zime vitamín menom hudobný festival? Na našej párty sa môžeš nadopovať svojimi obľúbenými indie kapelami a elektronickými projektmi s tanečnými účinkami! Endorfíny z nás na parkete vyžmýkajú kapela Talkshow a DJská dvojica Diablo & Krto.👩‍🎤🎸💊


Talkshow je štvorčlenná indierocková kapela, ktorámá svoju prvú desaťročnicu na scéne už úspešne za sebou. Na konte má dva štúdiové albumy – debut Talkshow a Kunst. Okrem domácich festivalov ako Grape, Pohoda či Waves vystúpili chalani na českom Rock for People, Colours of Ostrava, rakúskom On the Rocks a predstavila sa aj ako predskokan na viedenskom koncerte britskej kapely The Horrors, amerických The Death Set či švédskych MFMB. Talkshow ako jedinú východo-európsku kapelu zaradil do svojho lineupu najväčší showcase festival SXSW v americkom Austine.

Diablo & Krto (Indietronica residents) je klubovou scénou ošľahaná dvojica DJov, ktorá vie, čo si parket pýta! Títo párty experti miešajú súčasné skladby s tým najlepším z minulosti k potešeniu našich sluchových aparátov. Vo svojich setoch si idú 80s, ale aj aktuálne indie, glamour či electropop.

6. 3. (piatok)
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 6€
FB event: https://www.facebook.com/events/217891282673625/

Zdroj: KC Dunaj