Indietronica: 4. septembra v KC Dunaj!

Rozvibrujú sa ti nohy pri prvých tónoch tanečnej elektroniky? Nažhavia sa tvoje sluchové aparáty hneď len čo započujú indie music? Tak potom nezmeškaj našu vychytenú párty, ktorá ťa vynesie do klubových sfér. Do noci zážitkov nás strhne kapela Don’t Trust Butterflies a vycibrená selekcia DJa Diabla a Alternatiwave DJs.

Don’t Trust Butterflies Na začiatku ich príbehu pred štyrmi rokmi bola garáž, kde zazneli prvé tóny gitary, basy a spevu. Dnes sú držiteľmi ceny Objav rok na hudobných cenách Radio_Head Awards. ich tvorba sa prezentuje ako svieži indie-pop s elektronickými, miestami trapovými bicími. Bratislavská kapela v zložení Simon Štubniak (spev), Gregor Hraška (gitara), Ján Burgr (basa) a Denis Dubovický (bicie) sa môže pochváliť prvenstvom v Demovnica_FM aj v rebríčku Osmicka_FM, rovnako ako aj debutovým EP Red Butterfly, ktoré vydala predvlani.

DJ Diablo (Indietronica resident) je polovica klubovou scénou ošľahanej dvojice DJov, ktorá vie, čo si parket pýta! Títo párty experti miešajú súčasné skladby s tým najlepším z minulosti k potešeniu našich sluchových aparátov. Vo svojich setoch si idú 80s, ale aj aktuálne indie, glamour či electropop.

Alternatiwave DJs je klubové zoskupenie, ktoré sa nesie na vlne toho najlepšieho z nezávislej scény. V ich vycibrenej selekcii nás čaká pestrá kolekcia indie rocku, indie popu, noise poup, elektroniky, experimentalu, shoegaze, post-punk revivalu, post-punku, dance-punku či alternative rapu.

4. 9. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
KC Dunaj
Vstup: 6€
FB event: https://www.facebook.com/events/226187265227904/

Zdroj: KC Dunaj