Indietronica: 4. októbra v KC Dunaj!

Naštartuj si párty systém nesmrteľnou fusion indie music a elektroniky! Nechaj sa ovládnuť klubovými vibráciami a stiahni na parket aj svojich kámošov. Večer si vychutnáme koncert lídra kapely Purist, ktorý nám predstaví svoj nový projekt Lannne. Do tanečných sfér nás počas noci zase vezme ostrieľaná DJská dvojica Diablo & Krto. 👩‍🎤🎶🎸

Lannne je nový hudobný projekt Juraja Petáka, ktorého môžete poznať aj z kapely Purist. Cez sólovú gitaru sa vracia k svojim hudobným koreňom a tie prepája s láskou k elektronickej produkcii v podobe veľkých beatov a pulzujúcich basových liniek. Juraj svoju hudbu, na ktorej spolupracuje s bubeníkom Maximom Ramacsayom a klávesákom Martinom Zaujecom, opisuje ako bluesové jazyky s hip-hopovým beatom. Pred letom Lannne vydal debutové EP NNN a v súčasnosti pripravuje svoj prvý album.

Diablo & Krto (Indietronica residents) je klubovou scénou ošľahaná dvojica DJov, ktorá vie, čo si parket pýta! Títo párty experti miešajú súčasné skladby s tým najlepším z minulosti k potešeniu našich sluchových aparátov. Vo svojich setoch si idú 80s, ale aj aktuálne indie, glamour či electropop.

4. 10. (piatok)
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 6€
FB event: https://www.facebook.com/events/2407837342803247/

Zdroj: KC Dunaj