IN Trance: 1. marca v Prahe!

Po velkém úspěchu jarní IN Trance s Ferry Tayelem a Manuelem Le Sauxem je tu další, a to již páté, pokračování této clubery oblíbené trancové párty a to opět s nablýskanými jmény z celé evropy. 

Toto jarní vydání si vzalo za přídomek „ 138 bpm edition“, což pro laiky jednoduše znamená „pořádný kotel“. Na tomto vydání se vám určitě nestane, že usnete, nebo že vás přepadne chuť na nějaký inteligentní český seriál v televizi. Tady to prostě pojede od začátku do konce a doporučujeme pořádný „svačinky“ na doplnění energie :)

Zárukou těchto silných slov je anglický dj a producent▬► JAMES DYMOND ◄▬, který vystoupí na jarní A State of Trance 600 se stejným přídomkem “138 bpm edition“, kde si zahraje po boku světové elity jako je dj-ská jednička Armin van Buuren, John O’Callaghan, nebo Aly & Fila.

Další trancový zabiják je nikdo jiný než▬► MATT SKYER ◄▬. Tento mladý polský producent dokázal skloubit techtrancové linky s parádními upliftovými prvky, takže jásat mohou jak skupiny tech- tak i uplift-trancařů.

Zahraniční djské zastoupení uzavírá jeden z nejznámějších slovenských producentských es, a pařičů krááál ▬► REORDER◄▬. Z jeho producentské dílny v poslední době vychází jemu netypické tracky s podstatně tvrdší basou a vyšším bmp, takže do naší partičky „šílenců“ s vyšším bmp perfektně zapadá.

Z českého djského prostředí není potřeba přestavovat residenta večera, Boxiho.▬► BOXI ◄▬ zazářil nejen na posledním vydání IN Trance, kde uzavíral line-up po duu Ferry Tayle a Manuel Le Saux, ale především na pre-párty Trancefusion v pražském klubu Mecca.

A lineup uzavírá vám dobře známý východočeský DJ, který si říká ▬► ROSSIGNOL ◄▬. Můžete ho znát mimo jiné především z warm-up parties pro Trancefusion, na kterých ho můžete zaslechnout po celé republice a také hlavně z poslední Trancefusion PRE-party v pražské Mecce.

Lineup: 
James Dymond – https://www.facebook.com/JamesDymondMusic
Matt Skyer – https://www.myspace.com/mattskyer
ReOrder- https://www.facebook.com/pages/ReOrder/28407609871
Boxi – www.djboxi.cz
Rossignol – https://www.facebook.com/djrossignol

James Dymond – James Alexander Dymond je jméno, které se ještě do tranceové produkce zapíše důrazným zlatým písmem, protože přichází s melodickou produkcí, která se nebrání tvrdšímu podkladu a hlavně je plna atmosféry arabských nástrojů, ve kterých se James maximálně vyžívá. James celkově tíhnul k hudbě již od svých sedmi let, kdy se začal učit hrát na piáno. Po sedmi letech k tomu ještě přidal jazzový saxofon a kytaru, které z něj udělali nesmírně nadaného multiinstrumentalistu. V roce 2008 James chodil na univerzitu v Gloucestershire, kde začal skládat elektronickou tanční hudbu jako koníček. Po dvou letech, kdy nakonec odstudoval hudební management, se začal James věnovat produkci naplno. Během této doby si také udělal známosti především u kamaráda a DJe Darren Baytona, který taktéž vlastní Digital Insomnia Records. Jamese okamžitě vpravil do elektronické hudby a dal mu možnost pracovat ve vydavatelství jako A&R, tedy ten, co poslouchá muziku těch, kteří ji do labelu posílají a hodnotí výsledky mladých nadějných talentů. James ihned, jakmile ukončil školu, začal svojí produkci vydávat i světu, přičemž to chtěl zkusit jinde než na vydavatelství, na kterém pracuje. Proto mu pomocnou ruku nabídlo Defcon Records, následující Mondo Records a Unerthed Records. Skladba System Situation, vyšlá právě na Mondo Records ihned získala podporu jmen jako jsou Aly and Fila, Kyau and Albert nebo Rogera Shaha.

Matt Skyer – Říká si Matt Skyer a k muzice se dostal naprosto klasickou nenucenou formou. Začal jí prostě poslouchat. Nejdříve to byly přední pořady jako ASOT nebo TATW. Později ale dostal chuť proniknout poněkud hlouběji. Nakoupil si studio a začal trénovat. Ve svých 18ti letech pak vydal svůj naprosto první release, a to ne ledajaký. Zajímavé na jeho skladbách je především to, že dokáže zakomponovat prakticky veškeré prvky tranceu do jednoho. Ať už je to tech-trance, proggresive, melodic nebo uplift. A vše nakonec vydává pod nejzajímavějším Polským labelem současnosti: Emphase Recordings. Nesmím opomenout, že je tu jistá spojitost se Simonem Pattersonem.

ReOrder – Další významnou hvězdou večera je úžasný slovenský producent ReOrder, který minulý týden opět dobyl pevnost“ ASOT – 595“ s parádním trackem „ReOrder – Friday “. Úspěch této skladby se ze světa rychle rozšířil i do českých luhů a hájů.

Boxi – Tento vysmátý pařmen, jeden ze základních pilířů djského osazenstva královéhradeckého klubu Event music bar a v posledním roce především pražského klubu Touster, začal v Country Clubu Lucie, kde po dobu 4 let organizoval studenty oblíbené dýchánky plné pohody, úsměvu i energie. Na těchto akcích poprvé usedl za mixážní pult, kde reprodukoval snad všechny možné hudební styly. Profesionálnímu Dj-ingu se věnuje od roku 2006. Jeho styl byl ze začátku charakteryzován pžedevším uplift trancem(euforický trance), ale v posledním roce se přehoupl do stylu „138 bmp Trance“. Jeho energické taneční sety jsou doprovázeny nezaměnitelnou komunikací s publikem, která rozjede i mrtvého klubera z hrobu. V jeho setech dominují producenti jako jsou SeanTyas, Simon Patterson, Arctic Moon, John O’Callaghan, Andrew Rayel, James Dymond,  Alex M.O.R.P.H., Sebastian Brandt, Will_Atkinson, Darren Porter, Dimension a další. V roce 2009 se stal hlavním organizátorem pravidelné trancové akce pod názvem IN TRance, kde vystoupil po boku světových zvučných jmen jako jsou Jorn van Deynhoven (NL) Artento Diviny(NL),Daniel Kandi (DK), Ferry Tayle (FR), Manuel Le Saux (IT), Temple One (UK), Arctic Moon (PL)A.R.D.I (PL), Matt Bukovsky (PL), Mike Wind (PL) ,Karu San (DE), ReOrder (SK), Laydee Jane (CZ), Tomas Coastline (CZ), Matamar (CZ), Sandeagle (CZ) Michael C (CZ), Wolscha (CZ), Martin Trax (CZ) a dalších..

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/67173719″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/55065112″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

Zdroj: IN Trance