IMT Smile vydávajú dlho očakávaný album Budeme to stále my.

Po 3 rokoch od posledného štúdiového albumu IMT Smile vydávajú dlho očakávaný album „Budeme to stále my”. Už minulotýždňový singel s Kalim – Poď so mnou, ktorý sa okamžite stal hitom internetu aj slovenských rádií, nasvedčuje, že ide o skutočne výnimočný album.

Prvý singel z albumu s rovnomenným názvom Budeme to stále my, kapela predstavila ešte v máji tohto roka. Okrem toho, že na YouTube má už vyše 2 milióny videní, v slovenskom éteri je najhranejšou skladbou už pätnásť týždňov po sebe. (zdroj ifpi.cz) To, že rovnaký osud čaká aj minulotýždňovú novinku Poď so mnou, možno iba predpokladať. Za prvý týždeň klip na Youtube videlo pol milióna  ľudí.

Novú dosku IMT Smile možno bezpochyby označiť ako svetový album, nakoľko jednotlivé skladby vznikali na dvoch kontinentoch, v štyroch rôznych krajinách sveta: v slnečnej Santa Monice v Kalifornii (Budeme to stále my, Pod vodou), vo Veľkej Británii (Čo všetko sa môže stať, Človek nikdy nevie), v pražskom Barandove (Osud) a v štúdiu IMT Smile na bratislavskej Kolibe. Okrem featuringu s Kalim v pesničke Poď so mnou, tu nájdeme aj ďalšie zaujímavé spolupráce. Počnúc duetom so Szidi Tobias v skladbe Podaj mi ruku alebo tiež spojenie s českou kapelou Chinaski v piesni Osud.

Všeobecne možno povedať, že IMT Smile prežívajú veľmi úspešné obdobie a vypredávajú jeden koncert za druhým. Len nedávno sme avizovali 2x vypredaný klub ROXY v Prahe. Minulý týždeň sme oznámili, že sa vypredal aj vianočný koncert v Bratislave (7.12) a pridanie ďalšieho koncertu 8.12. v bratislavskej Inchebe. Rovnako sa zmenšuje aj zásoba vstupeniek v košickej Steel Arene na termín 14.12.. IMT Smile preto pridávajú ďalší koncert aj v metropole východu, ktorý sa bude konať nasledujúci deň – 15.12.

Albumom Budeme to stále my IMT Smile jednoznačne dokazujú, že patria medzi absolútnu špičku slovenskej hudobnej scény. Pesničky z tohto albumu, ale aj ich ďalšie hity si budete môcť vypočuť aj na spomínaných vianočných koncertoch. O tom, že pôjde o veľkolepú mega show plnú kvalitnej hudby a zábavy, niet pochýb. V Bratislave si teda môžete vybrať z dvoch termínov 6. a 8.12. (7.12. je už vypredané) a v Košiciach 14. a 15.12.. Vstupenky a informácie o koncertoch nájdete na imtsmile.com  a na ticketlive.sk.

Vianočné koncerty IMT 
6.12. Bratislava – Incheba
7.12. Bratislava – Incheba – vypredané
8.12. Bratislava – Incheba – pridaný koncert
14.12. Košice – Steel Arena
15.12. Košice – Steel Arena – pridaný koncert

Web: https://imtsmile.
Facebook: https://www.facebook.com/
Twitter: https://twitter.com/
Instagram: https://instagram.com/imtsmile/

Zdroj: TS