IMT Smile: Prvé dieťa v skupine je dievča!

Bubeník IMT Smile a českej jazzovej skupiny Vertigo Dano Šoltis sa stal otcom. V marci sa oženil so speváčkou Katkou Smith a presne o päť mesiacov neskôr sa narodila ich prvorodená dcérka Alžbetka Iris Šoltisová.

Dano bol deň pred jej narodením doma v Prahe, kde pracoval so skupinou Yvonne Sanchez na jej DVD. Keď si s Katkou volali, Dano z telefonátu vycítil, že sa ich dcérka narodí pravdepodobne skôr. „Neváhal som ani minútu. Chcel som byť so svojou rodinou. Sadol som do auta a vysvetlil kapele situáciu,“ spomína šťastný otecko.

Do Prešova hudobník dorazil pár hodín pred narodením dcérky. „Je to neopísateľný pocit, keď vám sestrička dá prvý krát do náruče vaše dieťa,“ teší sa D. Šoltis. O túto šťastnú novinu sa podelil najprv telefonicky so svojou rodinou a potom aj so spoluhráčmi a priateľmi.

Fanúšikovia môžu Danovi gratulovať na akustických koncertoch skupiny IMT Smile v jeseni. 7.9. Piešťany, 8.9. Dunajská Streda, 9.9. Vranov nad Topľou a 11.9. Žilina.

Ivan Tásler: „Je to skvelé, teším sa spolu s Danom a Katkou. Deti sú zázrak a určite vnesú do kapely mnoho nových inšpirácií, muzikantských aj osobných :-)“

Miro Tásler: „Danovi a jeho manželke gratulujem. Malá je na fotkách, ktoré nám Dano ukazoval, krásna. Verím, že bude talentovaná po rodičoch.“

Lukáš Kolja Kolivoška: „Gratulujem Dano. Teším sa už na naše spoločné debaty o plienkach, cumľoch a prvých krôčikoch našich malých kočiek.“ (Lukáš s priateľkou Veronikou tiež očakávajú narodenie dcérky každým dňom.)

Peter Bič: „Som veľmi rád, že sa Alžbetka narodila v lete, keďže aj ja som narodený v auguste. Dana jeho dcérka obohatí a bude inšpirovať po celý život. A teším sa tiež na to, že čoskoro bude otcom aj Kolja.“

Zdroj: manažment IMT Smile
Publikoval: Redakcia GREGI.NET