IMT Smile chystajú vianočnú mega show. Jeden z bratislavských koncertov je už vypredaný, pridávajú tretí!

IMT Smile pre svojich fanúšikov pripravili už tradičné vianočné koncerty, ktoré budú aj tento rok niečím iné. Veľkolepú hudobnú show môžete zažiť 6.12.,7.12. a 8.12. v bratislavskej Inchebe a 14.12. v Steel Arene v Košiciach.

IMT Smile prežívajú veľmi úspešné obdobie a vypredávajú jeden koncert za druhým. Len nedávno zakončili mega úspešné IMT Smile Amfiteáter Tour, ktoré navštívilo vyše 31 tisíc divákov. Darí sa im aj v susednom Česku, kde v priebehu niekoľkých dní 2 x vypredali pražský klub ROXY. Rovnako je na tom aj jeden z bratislavských vianočných koncertov v petržalskej Inchebe. Na 7.12 už si vstupenky nekúpite. Mikulášsky koncert, ktorý sa bude konať 6.12. na tom istom mieste, má tiež k dispozícii už len niekoľko vstupeniek. Kapela sa preto rozhodla, že pridá tretí koncert, ktorý sa rovnako bude konať na petržalskom nábreží v Inchebe, 8.12.2018. Veľmi dobre sa predáva aj koncert v Košiciach, počas ktorého IMT Smile rozozvučí Steel Arenu.

Okrem predvianočných koncertov sa IMT Smile sústredia aj na pripravovaný album Budeme to stále my, ktorého vydanie je naplánované na 26. októbra. Z albumu už poznáme rovnomenný singel, ktorý vydali pred letom. Už tento piatok 19.10. budeme môcť ochutnať ďalší kúsok albumu v podobe skladby Poď so mnou, na ktorom Ivan Táslernetradične spolupracoval so slovenským raperom Kalim. Ivan sa netají tým, že jamajské rytmy sú mu blízke, o čom hovorí aj jeho nová pesnička, v ktorej sa mu podarilo spojiť prvky reggae s jedinečným majstrovstvom IMT Smile, ako ich len poznáme.

Piesne z najnovšieho albumu IMT Smile a ich najväčšie hity si môžete vychutnať aj na ich decembrových vianočných koncertoch. Počas veľkolepej hudobnej show vás čaká nezabudnuteľný večer plný kvalitnej muziky, známych melódií, dobrej nálady a nekonečnej energie. Vstupenky sú v predaji na imtsmile.com  a v sieti ticketlive.sk TU.

Vianočné koncerty IMT Smile
6.12. Bratislava – Incheba
7.12. Bratislava – Incheba – vypredané
8.12. Bratislava – Incheba – pridaný koncert
14.12. Košice – Steel Arena

Web: https://imtsmile.com/
Facebook: https://www.facebook.com/imtsmileofficial/
Twitter: https://twitter.com/imtsmile
Instagram: https://instagram.com/imtsmile/

Zdroj: UM
Foto: Peter Ivan