IMT Smile a Lúčnica vystúpia v Košiciach až dvakrát, pridali ďalšie predstavenie.

Projekt Made in Slovakia kapely IMT Smile a Umeleckého súboru Lúčnica sa divákom po roku predstaví opäť. Ojedinelé hudobno-tanečné predstavenie, ktoré doposiaľ videlo viac než 50 tisíc nadšených divákov, sa vo vynovenej verzii vracia túto zimu na koncertné pódiá. K doposiaľ avizovaným trom predstaveniam v hlavnom meste a po jednom v Prahe a v Košiciach pridali v metropole východu ďalšie 14. decembra.

Veľkolepý spoločný projekt jednej z našich najúspešnejších hudobných skupín a legendárneho umeleckého súboru, kritikmi označovaný za „svetovú show vyrobenú na Slovensku“ či „zážitok na celý život“, sa pre obrovský záujem vracia na pódiá. Divákom sa energickí muzikanti na čele s Ivanom Táslerom a súbor pod umeleckým vedením prof. Štefana Nosáľa predstavia v predvianočnom období. Posledné, rozlúčkové vystúpenie odohrajú krátko po Novom roku.

Takmer 150 členný organizačný tím pod režisérskou taktovkou úspešného Jána Ďurovčíka sľubuje opäť skvelú show a neopakovateľný zážitok.  Program, ktorý ohúril tisíce fanúšikov folklóru i rockovej hudby, bude oproti minuloročnému aj mierne vynovený. Ten si Košičania tento rok užijú opäť až dvakrát.

WTGOXTLcieSW9EM6kmdeZrsKfAbLaNtOOFt_3qwWZcI

Po minuloročnom úspechu, kedy sa nám s týmto projektom podarilo dvakrát vypredať najväčšiu arénu na východnom Slovensku, sme dlho zvažovali, či prísť do Košíc opäť, či o nás bude ešte záujem, keď už program videli toľké tisíce divákov. Napokon sme sa rozhodli správne, prvé avizované predstavenie 15. decembra sa už po pár týždňoch skoro celé vypredalo. Preto s nadšením pridávame aj tento rok ešte jedno predstavenie 14. decembra,“ prezrádza spevák a jeden z producentov projektu, Ivan Tásler a zároveň dodáva: „Veríme, že opäť zažijeme na východe skvelú atmosféru a spolu s divákmi si to parádne užijeme. Už teraz sa veľmi tešíme.“ Navyše,  prvých 300 vstupeniek na státie na toto pridané predstavenie si môžu fanúšikovia zakúpiť za špeciálnu cenu 17 eur, ktorá sa bude po ich vypredaní zvyšovať.

O úspešnosti tohto, pôvodne jednorazového, projektu Made in Slovakia svedčí aj fakt, že minuloročné plánované len dve predstavenia v Bratislave a Košiciach sa okamžite vypredali a napokon sa pre veľký záujem pridali ďalšie tri. V lete tento spoločný program IMT Smile a Lúčnica predstavili aj na open air festivaloch v Prešove a v Piešťanoch.

JjxwPACgpB69fh_-erJlY4YelpIPJSV2rV4LpdHPLi0

Aj tento rok organizátorov fanúšikovia milo prekvapili a k plánovanému predstaveniu v Bratislave, ktoré malo byť rozlúčkou s týmto veľkolepým projektom, museli pre neutíchajúci záujem o vstupenky pridať ďalšie. V hlavnom meste tak vystúpia rovno trikrát, v metropole východného Slovenska dvakrát a jedno predstavenie si môžu vychutnať aj diváci v Prahe.

Vstupenky na slovenské i české predstavenia sú v predaji v sieti Ticketportal.

Termíny predstavení:

14. december 2015, 19:00 hod.
– Steel Aréna, Košice

15. december 2015, 19:00 hod.
– Steel Aréna, Košice

19. december 2015, 19:00 hod.
– O2 arena, Praha

21. december 2015, 19:00 hod.
– Incheba Expo Aréna, Bratislava

22. december 2015, 19:00 hod.
– Incheba Expo Aréna, Bratislava

9.január 2016, 19:00 hod.
– Zimný štadión O. Nepelu, Bratislava

Predpredaj vstupeniek:
www.ticketportal.sk
www.ticketportal.cz

Viac info na:
www.facebook.com/imtlucnica

Zdroj: Anna Tásler-Onderková – PR manager projektu IMT Smile a Lúčnica