IMPORTANT In The House mieri do Spy Club, prinesie ďalšiu tvár Slovenskej House Music.

Ďalšie pokračovanie IMPORTANT In The House prinesie aj dlhoročnú tvár Slovenskej House Music Kira. Pre menej znalých sme pripravili krátky profil s hudobnou ochutnávkou.

Hraniu sa venuje od roku 1996. Jeho hudobný štýl sa formoval časom až do dnešnej podoby. Momentálne sa dlhodobo venuje hlavne štýlom vocal-house a funky-house, i keď rád, ako príjemnú zmenu odohrá aj deep-house set. Jeho sety sú ovplyvnené takými menami ako Jamie Lewis, Jocelyn Brown, Lolleatta Holloway, Cerrone, Soul Avengerz, J-Jay, Raul Rincon a mnohí ďaľšími.

Tieto mená, spoločne s kvalitným mixom, tvoria jeho sety plné pozitívnej energie pre party, ako aj príjemné na počúvanie. Kiro sa vie jednoducho prispôsobiť skladbou svojho setu ako veľkej party, tak “komornejšej” atmosfére cocktail-barov.

Z tohoto dôvodu ho bolo možné počuť na akciách ako CAFE DEL FUN, BEEFREE, HODOKVAS 2006/2007, MINIKVAS, LE GRANDE HOUSE.

Z klubov zmienime len niektoré: PLANET 4/TT, STEPS/TN, TRAFO/BA, ENERGY MUSIC HALL/KE, SUBCLUB/BA, HLBOČINA/BA, RADOST/BA, DOPLER/BA, UNIQUE/BA. Popri hraniu na parties je jeho tvorba ešte k počutiu v rôznych cocktail baroch.

V minulosti ste mohli Kirove sety počuť v Rádiu Hornet, Rádiu Sity, Rádiu Frontinus v relacii Extaza a v brnenskom internetovom rádiu www.dfr-radio.com.

Okrem DJingu sa venuje aj vlastnej produkcii. Na labely Sologroove rec. môžete nájsť jeho release Everything is All Right E.P

Momentálne je súčasťou Important In The House Family.

Zdroj: IMPORTANT In The House