Impericon Never Say Die Tour 2011: 20. októbra v Prahe!

Festival „Never Say Die“ hlásí své další pokračování. Jedna z nejvìtších akcí svého druhu si brzy získala masy fanouškù i v Česku a proto není divu, že ani letos nechybí koncert v Praze, kde se turné zastaví 20. října.

Znalci mají jasno, letošní sestava kapel je opìt plná zajímavých kapel. Na line-upu nalezneme jména jako SUICIDE SILENCE, DEEZ NUTS, EMMURE, AS BLOOD RUNS BLACK, THE WORD ALIVE, THE HUMAN ABSTRACT nebo VANNA.

Vstupenky na tuto událost mùžete kupovat již nyní ve všech bìžných předprodejních sítích. Bližší informace vám poskytne web pořádající agentury www.obscure.cz.

Ostře sledovaná pozice headlinera letošního Never Say Die připadla na pìtičlennou kalifornskou formaci SUICIDE SILENCE. Jedna z nejvlivnìjších mladých kapel na death/corové scénì vydala pod producentskou taktovkou ostříleného mazáka Steva Evettse (The Dillinger Escape Plan, Hatebreed aj.) novou desku „The Black Crown“ a nyní již tedy nezbývá nic jiného, než potvrdit svou výsostnou pozici na blížícím se turné Never Say Die.

Suicide Silence

Sekundovat jim budou ostřílení newyorčané EMMURE. Rodáci z drsného prostředí Queensu dokáží do své hudby dostat veškeré negativní emoce a agresi, kterými je toto místo nechvalnì proslulé. Jako vyslanci ulice si získávají přirozený respekt pro svùj přímočarý styl, ve kterém není místo pro žádné líbivé kudrlinky. V letošním roce jim vyšla zbrusu nová deska s příznačným názvem „Speaker of the Dead“.

Emmure

Napjatì očekáváni budou též Australané DEEZ NUTS, neboli formace založená bubenickým mágem JJ Petersem z rozpadnuvších se I Killed The Prom Queen. Jejich hudba ovlivnìná hip-hopem a hardcore punkem už nìjaké čtyři roky budí zaslouženou pozornost a proto není náhodou, že jejich jméno vidíme hned na třetím místì po SUICIDE SILENCE a EMMURE.

DeezNuts

Arizonská metalcorová úderka THE WORD ALIVE patří mezi další rychle nahoru se deroucí spolky. V loňském roce představili dosud poslední nahrávku „Deceiver“, kterou budou chtít propagovat i na aktuálním turné.

The Word Alive

Kalifornští AS BLOOD RUNS BLACK se na soupisce Never Say Die objevili až dodatečnì jakožto náhrada za Oceano, což ale nijak nesnižuje jejich postavení. Letos vydaná deska „Instinct“ nabízí kvalitní deathcore, jehož účinky budou naživo devastující.

As Blood Runs Black

Velmi neotřelá formace se skrývá pod názvem THE HUMAN ABSTRACT. Připravte se na nekonvenční a progresivní metal/core a jako ukázku přijmìte tip v podobì desky „Digital Veil“.

A poslední, nikoliv do počtu, představme bostonskou post-hardcore kapelu VANNA, která taktéž přiveze ukázky ze svého nového alba.

Vzhledem k počtu kapel nikoho jistì nepřekvapí, že koncert začíná netradičnì brzy, tzn. pokud si chcete dát celý line-up, buďte na místì již na 18.h. Vstupenky se budou prodávat i na místì, a to za cenu 540,- Kč.

Impericon NEVER SAY DIE TOUR 2011
20. října 2011, Praha – KC Vltavská
SUICIDE SILENCE
DEEZ NUTS
EMMURE
AS BLOOD RUNS BLACK
THE WORD ALIVE
THE HUMAN ABSTRACT
VANNA

Never Say Die Tour

Zdroj: Obscure Promotion
Publikoval: Redakcia GREGI.NET