IL DIVO SA UŽ TEŠIA DO BRATISLAVY – DOPREVÁDZAŤ ICH BUDÚ SLOVÁCI!

30 miliónov predaných albumov, 160 zlatých a platinových hitov v 35 krajinách sveta. To sú obidvuhodné čísla, ktoré spája trio IL DIVO veľmi úspešné aj v našich končinách. IL DIVO sa vracajú na Slovensko a už tento piatok 21.októbra potešia všetkých svojich fanúšikov v Incheba Expo Aréne Bratislava.

Pôvodne kvarteto spopularizovalo žáner dnes známy ako operný pop a v roku 2006 boli zapísaní do Guinessovej knihy rekordov ako komerčne najúspešnejšia skupina v klasickom hudobnom mixe žánrov v medzinárodnej hudobnej histórii. Koncom minulého roka zomrel jeden z ich členov Carlos Marín, ktorému na pamiatku je aj toto turné venované.

Miešaním operných techník s romantickými a populárnymi piesňami, Il Divo prekonali rekordy, vyhrali každé existujúce ocenenie v kategórii klasického mixu žánrov, delili sa o mikrofón s hviezdami Celine Dion a Barbra Streisand a priniesli dokonalú zmes štýlov a obsahu, obrazu a hudby, hlboký talent a prenikavú vášeň miliónom po celom svete.

Zaujímavosťou bratislavkého koncertu tejto trojice bude, že ich bude doprevádzať Štátny Orchester Žilina, na ktorý sa už špeciálne Il Divo tešia:

“So žilinským orchestrom sme už odohrali desiatky koncertov – tešíme sa na opätovnú spoluprácu, ale ešte viac sa tešíme na našich slovenských fanúšikov – v piatok večer si to spoločne v Bratislave užijeme!” odkazujú na Slovensko.

Posledné voľné vstupenky na Greatest Hits Tour tria Il Divo nájdete v sieti Ticketportal.
Koncert sa uskutoční v bratislavskej Inchebe v piatok 21.októbra.

Zdroj: TS