III TRIDENT OFFLINE na Pláži pod UFOm s Camo & Krooked už v PIATOK!

V rámci exkluzívne letnej série koncertov OFFLINE Summer Live prináša aj ||| Trident.sk svoju drum&bassovú noc priamo do centra Bratislavy. Na jedinečnej Pláží Pod Ufom priamo na nábreží Dunaja sa už tento piatok 24. 6. 2022 môžete tešiť na skvelý Line-Up, ktorého headlinerom bude hviezdna rakúska dvojica CAMO & KROOKED, dokonca so svojim dvorným MC DAXTA.

Títo doslova všestranní hitmakeri, zaručene predvedú extra tanečný set, plný známych bangerov, pretkaný čerstvými trackmi zo svojho úplne nového vydavateľstva Modus.

Týmto hlavným hviezdam bude určite adekvátne sekundovať aj česko-slovenské producentské duo RIPPLE. Ďalej zástupkyne nežného pohlavi C:RCLE a MILA 207, či „tridenťaci“ RAMIREZ a SWAROWSKY.

Pripomíname, že sa párty koná „iba“ do 3tej hodiny rannej. Exkluzívna lokácia na nábreží, doslova oproti centru s priamym výhľadom na hrad trochu obmedzuje dĺžku trvania tejto jedinečnej open air párty. Preto odporúčame doraziť, čo najskôr a vychutnať si krásny pohľad na Bratislavu už pri západe slnka s tým najkvalitnejśim drum&bassom. Začíname o 20:00. :-)

VSTUPENKY: bit.ly/TridentOfflineTickets
EVENT: https://www.facebook.com/events/1025616964828913
www.trident.sk

Zdroj: Trident