No Identity: 17. júla v Radosti!

Ani sme sa nenazdali a prišiel čas na ďalšiu letnú edíciu noci s názvom NO IDENITIY. Vzhľadom na festivalovú sezónu sme si zvolili opäť štvrtok a to 17.07. Tento diel bude výnimočný v tom, že budeme svedkami dvoch „poprvé“.

Hneď na úvod by sme vás radi informovali o tom, že po dlhých rokoch strávených nad beatportom, hľadaním dobrej hudby sa jeden zo zakladateľov tejto noci,konečne odhodlal postaviť za mix aj v Radosti. Preverovali sme jeho kvality na množstve súkromných žúriek a hrdo môžeme povedať, že sa máte na čo tešiť! Jeho zmes deepu, techhouse-u a aktuálneho techna vás určite zaujme a naladí na hlavného hosťa večera. Čo dodať? Funez a jeho „poprvé“.

Sme veľmi potešení tým, že naše pozvanie prijal rokmi preverený DJ a jeden z najproduktívnejších producentov na Slovenskej scéne, Drahosh. U nás prevetrá svoje nové technovejšie alterego MALOCCA, pod ktorým už stihol vydať pár veľmi zaujímavých realeasov. Nám je štýl, ktorým sa prezentuje veľmi blízky a sme radi, že v Bratislave a jej okolí sa s týmto soundom ešte neprezentoval a stane sa tak po „poprvé“ práve u nás, takže nenechajte si to ujsť!Túto bláznivú noc už tradične uzavrie Philip Tp, ktorý opäť svojim výberom trackov roztancuje aj tých najviac unavených. Jeho sety sú tradične zárukou divokej párty až do skorých ranných hodín.

Takže dňa 17.júla/Bratislava/Obchodná ul.48,/Radosť/No identity.

A nakoniec nezabudnite na heslo nášho hosťa ,,TECHNO JE VŠECHNO… ALE VODKA JE VIAC´´ .

Vstup je free, tešíme sa na Vás.
FB event: https://www.facebook.com/events/1492332814317485/

no identity4

Zdroj: No Identity