IDEM NA FEST!: Návrat elektronickej hudby na Hornú Stredu!

Duch elektronickej hudby pri jazere na Hornej Strede sa opäť prebúdza! Spojením dvoch žánrov a dvoch komunít, ktoré sa dlhodobo na pôde elektronickej hudby tešia veľkej obľube vznikla myšlienka priniesť spoločný open-air a po rokoch vrátiť elektronickú hudbu na Hornú Stredu.

Unikátny areál s výnimočnou atmosférou bude tento rok miestom konania projektu s názvom IDEM NA FEST. Dva festivalové stage so silným zvukovým a svetelným supportom budú do vás hustiť aktuálny sound techna a drum&bassu, REFRESH stage pri bare osvieži príjemnými houseovými rytmami, navyše na vás čaká kúpanie, stanovačka, FEST žúrka cez deň aj v noci, piesok pod nohami!

Legendárne miesto, ktoré hostilo tie najlepšie roky populárneho festivalu BeeFree opäť ožije pod značkou IDEM NA FEST! Pre návštevníkov sú pripravené zadarmo dostatočné parkovacie kapacity, priestor na kempovanie aj ležadlá na opaľovanie. Jednoduchým prístupom z diaľnice poteší fanúšikov elektronickej hudby, ktorí sa sem chystajú zo všetkých kútov Slovenska.

KDE: Pino pláž, Jazero Horná Streda
KEDY: 1.8.2015 od 16:00 do 2.8.2015 do 12:00
ŽÁNRE: techno, drum&bass, house
IDEM NA TECHNO STAGE:  Toky , Boss, Drahosh aka Malocca, Elsy, Paul La Poyd, Peter Sparks, Mark Bane
NU:DANCE STAGE: Kukurica, Lixx, Mikro & Mario, Ero Drummer, Fatsound, RobX, White, Mostless, Neorge
REFRESH HOUSE STAGE: Stanley, Peer_V, Tom Vachut, Jakub Paškevič, Erik, Sigma Fresh, Olšo

Ďalší účinkujúci budú postupne pribúdať. Čoskoro spustíme DJ contest pre mladé talenty, ktoré sa chcú stať súčasťou IDEM NA FEST!

Pre viac info sledujte FB fanpage https://www.facebook.com/idemnatechno.sk a udalosť IDEM NA FEST! https://www.facebook.com/events/109847252680650/

2015_06_19 idem na fest

Zdroj: IDEM NA FEST