Ida Engberg – nielen manželka Adama Bayera.

Svou tuzemskou premiéru odehraje 21. června 2013 na festivalu Svojšice také půvabná manželka Adama Beyera Ida Engberg. Ida má momentálně za sebou úspěšné tour po Americe a nezaostává ani jako producentka.

Před několika dny se Ida Engberg vrátila ze svého dvoutýdenního turné po Americe. Vystoupila zde v New Yorku, Illinois, Chicagu a samozřejmě nechyběla ani na vyhlášené Winter Music Conference v Miami, kde vystoupila na party labelu Drumcode společně se svým manželem Adamem Beyerem ve speciálním b2b setu.

Jeden z nejnovějších setů Ida namixovala exkluzivněpro Drumcode radio. V mixu jsou zahrnuty tracky od producentů jako jsou Adam Beyer, dubspeeka, Tom Demac a Glimpse, Dusky, Nina Kraviz, Four Tet nebo Henrik Schwarz.  Samozřejmě nechybí ani Idina vlastní produkce.

11. února Ida vydala na labelu Drumcode nový track s názvem Lucky Ones:

https://www.youtube.com/watch?v=m2LIZNOGX0A

Skladba je zařazena i na  kompilaci Swedish Silver Volume II, která vyšla 11. února 2013 rovněž na Drumcode: https://www.beatport.com/release/swedish-silver-volume-ii/1035229

Podívejte se na povedené video z party Bolgia v italském Bergamo, kde Ida vystoupila 26. ledna společně s Matadorem:

hhttps://youtu.be/tpFeEJbKrD8

V budoucnu I.E. čeká vystoupení na vyhlášeném holandském techno festivalu Awakenings, kde vystoupí 29. června.

Již za necelé tři měsíce vystoupí švédská djane Ida Engberg poprvé v České republice na festivalu Svojšice 2013 po boku jmen jako jako  Chris Liebing, Marc Romboy, Rodriguez Jr., David Tort, Dosem a dalších. Nenechte si tuto tuzemskou premiéru ujít!

Open Air Festival Svojšice 2013
Letní areál Svojšice – Pardubice
Pátek 21. 6. 2013 // Start 18.00 // End 06.00 // After Party
https://svojsice.cz  https://cs-cz.facebook.com/svojsice
Ke vstupence v předprodeji ZDARMA DVD Svojšice 2012
Aftermovie Svojšice 2012:
 https://www.youtube.com/watch?v=0eJ5NBEuiTE

Zdroj: Svojšice