Ice Age Live! Mamutie dobrodružstvo.

Originálna Live spektakulárna šou, kombinujúca krasokorčuľovanie, umenie vo vzduchu, film a babkárstvo debutovala v roku 2012 a odvtedy sa s fantastickým úspechom predstavila vo viacerých krajinách sveta.

Ice Age Live! Mamutie dobrodružstvo je zbrusu nová zábavná šou pre každého vo veku od 1 do 99 rokov veku. Je to vôbec prvá šou svojho druhu, kombinujúca krasokorčuľovanie, umenie vo vzduchu, film, spev aj bábkarstvo.  Toto predstavenie zoberie divákov na dobrodružnú cestu, pričom dej príbehu je založený na troch celovečerných filmoch, ktoré snáď videlo každé dieťa.

Takže sa môžete tešiť na živé stretnutie s notoricky známimi postavičkami ako sú mamut Manny, leňochod Sid, šabľozubý tiger Diebo a mnohými ďalšími.

Celé predstavenie bude samozrejme uvádzané s kvalitným slovenských dabingom.

Ice Age Live! A Mammoth Adventure produkoval a režíroval jeden z najvýznamnejších “Live” režisérov, ktorý má na konte réžiu takých bombastických predstavení ako je napríklad Cirque du Soleil – Ka či Dralion, a nie je ním nikto iný ako pán Guy Caron, zatiaľ čo pod scenár, hudbu a texty k piesňam sa podpísala Ella Louise Allaire a Martin Lord Ferguson (Cirque du Soleil, Holiday on Ice a APM Music).

Kostýmy vytvoril Michael Curry (Cirque du Soleil, Walt Disney, Olympics).

“Toto je veľký krok v rozvoji našej spoločnosti a skvele spĺňa naše ambície produkovať tie najlepšie predstavenia pre publikum na celom svete a pracovať s tými najväčšími profesionálmi. Z tohto projektu sme naozaj veľmi nadšení, „uviedol Caspar Gerwe, generálny riaditeľ spoločnosti Stage Entertainment Touring Productions.

Joop van den Ende, prezident a zakladateľ Stage Entertainment dodáva: „Som veľmi hrdý na spojenie s Twentieth Century Fox. Sme radi, že sme tieto slávne postavičky priviedli k životu a ešte viac ich môžeme priblížiť ich fanúšikom po celom svete.“

Predstavenie Ice Age Live! Mamutie dobrodružstvo je strhujúcim zážitkom pre malých i veľkých, nielen pre fanúšikov pribeho Doby ľadovej, ale pre každého, kto túto šou uvidí.

25.1.-26.1.2014 SLOVNAFT ARÉNA
25.1.2014 o 11.00 hod., 15.00 hod., 19.00 hod.
26.1.2014 o 11.00 hod., 15.00 hod.

VSTUPENKY: www.xl.sk
V PREDAJI OD 4.SEPTEMBRA 2013, 18,00 HOD.

www.stage-entertainment.com
www.stagetouring.com
www.holidayonice.com

DOBA-LADOVA---POSTER

Zdroj: XL