Ibiza the Festival 2011: Posledné info + line up!

Tak sme sa konečne dočkali a Ibiza The Festival je späť. Ako inak opäť v Clube Tropic v Šaštíne – Gazárka na letnej tanečnej ploche. Tento krát opäť ako jednodňový, a však určite nie menej hodnotný. Po minuloročnom upršanom a uzimenom víkende nám tento rok tiež sice doteraz počasie neprialo, no prognózy na tento víkend vyzerajú viac ako sľubne, preto veríme, že si túto záhorácku tanečnú žúrku roka prídete vychutnať v čo najväčšom počte a v tej najlepšej letnej nálade.

Brány Tropicu sa otvoria už od 12:00, kedy bude prístupná aj terasa, na ktorej si dáme štart mocnou grilovačkou. Čakajú vás samé dobrotky nielen na papanie ale aj osvieženie a uhasenie smädu. Počas grilovačky si dáme aj niekoľko súťaží ako napr. v pití vodky, v pití piva či preťahovanie lanom.  Do 18:00 je aj vstup do areálu voľný, potom to budete mať až  do 22:00 iba za 2 eura a od 22:00 iba za 3 eurá slovenské, čiže rozhodne sa oplatí prísť a nesedieť ani doma, ani sa roztápať v nejakom zaparenom clube.

Ibiza festival mapa

O vašu zábavu sa postará to najlepšie, čo doma máme, Za mixpultom vás počas celého dňa aj noci budú baviť dj´s Miss Rodez, Arti, Radon, Lukas.O, Dennis a Ewo a že vám naložia, s tým rozhodne rátajte. Od letných housových rytmov sa postupne prefičíme až do hutného techna, ktoré vás bude pupmpovať neskutočnou energiou až do samého rána. Je sa teda na čo tešiť a vy pri tom rozhodne nesmiete chýbať. O zvuk aj svetlá sa postarajú Partylive.eu a JP Market.sk. Píšte si teda dátum 8.7.2011 do denníčka a príďte si užiť prvý (dúfajme) slnečný tanečný open air na Záhorí do Šaštína – Strážov do rekreačnej oblasti Gazárka, kde Club a pizzeriu Tropic nájdete. Line up, navigáciu a spoje nájdete nižšie. Tešíme sa na Vás ☺ 

Club Tropic Info: www.tropicpizza.com
Spoje si najlepšie pozriete na www.cp.sk
(hľadajte trasu Bratislava – Šaštín – Stráže alebo Senica – Šaštín – Stráže)

LINE UP
18 : 00 – 20 : 00 – PHILIP RISKA & DENNIS
20 : 00 – 22 : 00 – RADON
22 : 00 – 00 : 00 – ARTI
00 : 00 – 02 : 00 – MISS RODEZ
02 : 00 – 04 : 00 – LUKAS.O
04 : 00 – END – AFTER ALL STARS MIX

Ibiza The Festival 2011

Zdroj: ITF
Publikoval: Redakcia GREGI.NET