IAMX zahrá už túto nedeľu v Bratislave!

Chris Corner s projektom IAMX vystúpi už túto nedeľu 14. apríla v klube MMC na Karpatskej ulici. Bratislavskému publiku predstaví svoju novú šou s označením „full-on aural and visual attack“. Vstupenky získate v sieti Ticketportal ale aj priamo na mieste pred koncertom.

Berlínsky IAMX prináša plnohodnotný audio-vizuálny útok, ktorý nesmrteľnou kultovosťou vyráža dych a ako lačná šelma čaká na každý, aj najdrobnejší pohyb. Po troch mimoriadne úspešných albumoch a niekoľkých svetových turné s kapelou Sneaker Pimps, kde pôsobil ako zakladajúci člen, spevák, skladateľ i producent, dáva Chris priestor svojmu projektu IAMX.

Od počiatkov jasne demonštruje svoju snahu o nezávislosť na komerčnom priemysle. Vydáva nekompromisné nahrávky s dôrazom na vytvorenie pevného puta medzi hudbou a fanúšikmi. Podarilo sa mu vytvoriť neustále rastúce hnutie s posolstvom šíriacim sa hlavne ústnym podaním a na online sieťach.

Od vzniku v roku 2004 vydal IAMX štyri albumy, ktoré križujú celé spektrum hudobných žánrov: od electro cez dance, experimental burlesque až po „stripped-down pulsating ballads without losing its very-human soul“. Koncerty projektu IAMX po celej Európe bývajú beznádejne vypredané.

Práve živé vystúpenia sú, ako vraví sám Chris, ozdobou projektu. Neuveriteľné kostýmy, vizuálne projekcie vytvorené samotným Chrisom Cornerom, výbušnosť a vášeň… kapela dáva do koncertu všetko! Očakávaný, v poradí piaty štúdiový album The Unified Field sa na trhu objaví začiatkom roku 2013.

Vstupenky: Predávajú sa exkluzívne v sieti Ticketportal za 24 €, priamo na mieste za 30 €. VIP vstupenky sú už vypredané.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/196917470433178/?fref=ts
Viac info: https://www.facebook.com/IAMXOFFICIAL
https://www.youtube.com/iamx
https://www.iamx.eu

Zdroj: Octopus Promotion