IAMX – Fire & Whispers Tour / Into Asylum Tour: Posledný kocert odohrajú v Prahe!

Chris Corner a jeho projekt IAMX odohrajú posledný koncert v Prahe. Bude však posledným iba v roku 2011 a na ich aktuálnom Into Asylum tour.

Skupina svoje Fire & Whispers Tour / Into Asylum Tour odštartovala takmer presne pred rokom v pražskom klube MeetFactory a na rovnakom mieste ho aj ukončí. Turné sa koná na podporu aktuálneho albumu Volatile Times. IAMX sa s veľkým úspechom predstavili 19. mája aj slovenskému publiku v Majestic clube v Bratislave.

V sobotu 5. novembra bude mať však koncert magickú príchuť so vzácnymi hosťami. Na pódiu sa predstaví francúzsko-nemecké duo Noblesse Oblige a na afterparty zahrá Terence Fixmer. Účasť na párty potvril aj samotný Chis Corner.

Prečo bola práve Praha vybraná na ukončenie turné, prezradil Chris Corner: „Cítim s Prahou hlboké spriaznenie. I v ťažkých časoch som tu cítil podporu a lásku k mojej hudbe. Veľa tomuto magickému mestu dlžím.“

Koncerty IAMX sú nabité energiou, provokáciou a aktuálne turné aj drsnejším elektronickým zvukom. Zážitok na ktorý sa nezabúda. Vstupenky na túto extravagantnú udalosť sú v predaji v sieťach Ticketportal a Ticketstream.

IAMX

Zdroj: Organizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET