„I LIKE DISCO“ to je názov nového singla hudobnej skupiny SOUL, na ktorom spolupracovali hudobný hostia Mário „GAPA“ Garbera a Pavol Jeňo.

Ako už sám názov napovedá, pieseň je ladená v disco-funky štýle, ktorý rozhodne nenechá poslucháčov len tak nehybne sedieť.  Muzikanti svojimi potulkami pri hraní rôznych štýloch hudby na spoločenských akciách sa rozhodli nahrať pieseň práve v tomto štýle, ktorý im je ako sami hovoria  „srdcu blízky“.

Pieseň nahrali SOULACI už niečo viac ako pred rokom, no až teraz sa ju rozhodli dať von. Text piesne napísal Adam Kollár  v spolupráci s teraz už bývalým členom kapely Jankom Andrejkom , ktorý je autorom hudby. Pri tvorení hudby k piesni bolo potrebné nahrať dychy a tak sa rozhodli  k spolupráci prizvať doslova muzikantov v svojom odbore Mária „Gapu“ Garberu a Pavla Jeňa, ktorý svojimi skladateľskými talentami vyšperkovali pieseň dychovými sekciami a saxofónovým sólom. 

Za hudobného producenta si kapela vybrala dlhoročného kamaráta Maroša Matoľaka. Nielen uši chcú počuť, ale aj oči radi pozerajú, a preto sa kapela rozhodla nahrať videoklip k pesničke v nádhernom prostredí  reštaurácie Medvedí Brloh Strachan, v údolí medzi Belianskymi Tatrami a Spišskou Magurou v malebnej obci Ždiar. V reštaurácií sa nachádza luster, na ktorom si skutočne môžete zaskákať. Prepojením rôznych tancov a tanečných štýlov,  videoklipu vdýchli život dievčatá z tanečnej skupiny BAILA MAGIC LADIES pod vedením Ing. Lucie Šajtlavovej a dievčatá z tanečnej skupiny Brilliant ZUŠ Dr. Fischera.  

Hudobná skupina SOUL ďakuje všetkým, ktorí sa podieľali na tomto hudobnom projekte a praje poslucháčom nádherný let v „ I LIKE DISCO“

Zdroj: TS