Hypo Kyrie vydal album Soap Opera

Ak by mala existovať telenovela z prostredia malého mesta na severo-východe Slovenska, asi by vyzerala takto. Hypo Kyrie vydal album Soap Opera.

Hypo Kyrie uzatvára ďalšiu zo svojich životných kapitol zbierkou dvanástich skladieb, ktoré sa pohybujú od emocionálneho popu, až po elektronické experimenty. Cez svoj rap, spev a schopnosť kombinovať hudobné žánre vytvára jedinečné zvukové krajiny. Na tomto albume sa v textoch dotýka tém ako láska, strata, komplikované vzťahy, osobný rast, ale i pád.

Vo svojich skladbách sa Hypo Kyrie snaží priniesť poslucháčom autentický zážitok a jedinečnú atmosféru, ktorá ich vtiahne do jeho hudobného sveta. Tento album je jeho najambicióznejší projekt doposiaľ a aj keď je album už nejaký ten piatok  dostupný na všetkých digitálnych hudobných platformách, hmotného nosiča sa dočká až teraz. Konkrétne v Januári vychádza Soap Opera ako 12” vinylová platňa pod nezávislým hudobným vydavateľstvom Haluzeum.

Hudobne sa pod album podpísal producent Tino Vojtek, zvuk mal na starosti Jozef Nováček a do vinylovej dokonalosti to dotiahol Gaex z Gargle & Expel. Celý projekt bol nahrávaný v štúdiu Urbancat v Stropkove.

Pre viac informácií o Martinovi a jeho hudobnej tvorbe môžete navštíviť jeho sociálne siete.

IG: @martin.hypo

Zdroj: TS