Hviezdy hard-coru smerujú do Viedne!

Suicidal Tendencies, Biohazard, Walls of Jericho, Terror, Lionheart aj Crushing Caspars sa na spoločnom turné zastavia aj vo Viedni! V rámci putovného EPM PERSISTENCE TOUR 2012 zahrajú už 25. januára 2012 vo viedenskom klube Gasometer.

Suicidal

Tradičné podujatie prinesie za cenu jedného koncertu koncerty hneď šiestich kvalitných kapiel! Najväčšie a najsilnejšie turné od čias, kedy vznikol hard-core, sa vracia do Viedne. Najväčšie hity šiestich zásadných kapiel v jeden deň na jednom pódiu. Podujatie s názvom EPM PERSISTENCE TOUR 2012 je povinnou účasťou pre všetkých milovníkov tučných gitár, hutných bicích a dych vyrážajúcich šou. Unikátne turné má dlhoročnú tradíciu a každoročne ponúka balíček toho najlepšieho, čo aktuálne tento hudobný štýl ponúka. Inak to nebude ani v januári 2012.

Suicidal Tendencies sú na scéne už neuveriteľných 30 rokov a mnohí ich považujú za otcov crossover trash. Aspoň tak to tvrdí Wikipedia. Na čele kapely stojí Mike Muir, ktorý je zároveň jediným od založenia stálym a nemenným členom kapely. Partiu z Los Angeles na turné EPM PERSISTENCE TOUR 2012 doplní aj banda z opačného konca USA. Priamo z New Yorského Brooklynu prídu Biohazard – pionieri a hrdí reprezentanti newyorského hard-core punku a trash metalu s výraznými prvkami hip-hopu. O dokonalé geografické vykrytie územia Spojených štátov amerických sa postarajú Walls of Jericho, kapela pôvodom z Detroitu. Krásne, nie? Vstupenky na všetky podujatia Skalar music sa na Slovensku predávajú exkluzívne v sieti Eventim.

Vstupenky
Viac info: https://www.skalarmusic.at/

Persistence

Zdroj: SKALAR ENTERTAINMENT GmbH
Publikoval: Redakcia GREGI.NET