Hviezda EXIT festivalu Marko Nastić zahrá v Bratislave

Jeden z najznámejších a najvýznamnejších DJov a producentov juhovýchodnej Európy sa vracia do Bratislavy. Srbská star festivalu EXIT Marko Nastić zahrá na Sundecku na premiérovej noci STRANDED

Marko Nastić je na scéne pojem a netreba o ňom zbytočne písať chválospevy. Počas svojej viac ako 20 ročnej kariéry sa dokázal z lokálneho DJa odchovaného na free parties v povojnovom Belehrade dostať až na poziíciu medzinárodne uznávaného DJa a producenta s výnimočným talentom, skills a originálnou produkciou. Jeho sound nikdy nepodliehal trendom, jeho prvá vydaná vec na známom labely Recycled Loops, za ktorým stáli UmekValnetino Kanzyani bude oslavovať už 20 rokov (vydaná v roku 2002) a sám Marko Nastić je zakladateľom troch labelov zameraných na kvalitné techno a house music – Recon Warriors, Recon LightTraffica Records. Do Bratislavy prichádza naozajstná osobnosť klubovej hudby.

Spolu s Markom Nastićom zahrajú na premiérovej akcii STRANDED aj slovenský DJi Hendriks Toth, ktorý v posledných rokoch zaznamenal výrazný záujem rôznych zahraničných vydavatelstiev o jeho produkciu a väčšinu jeho originálnych vydaných vecí môžete nájsť aj na vinyloch, zahrá Milos, zakladateľ značky Leporelo, ktorá prednedávnom oslávila práve na Sundecku už 20 rokov od svojej prvej akcie a zahrá aj dvojica Philip TPFunez, ktorý tu hostili Marka Nastića v roku 2018.

Netreba pripomínať, že Sundeck je plne krytý, je teda aj v jesenných a zimných mesiacoch úplne komfortný, vybavený kúrením, vyhrievanou a zakrytou terasou a vybavený aj šatňou.

Podľa platných vyhlášok, je kapacita obmedzená na 200 osôb a podujatie sa koná v režime OP, teda vstup je povolený iba plne očkovaným proti ochoreniu COVID-19 alebo tým, čo toto ochorenie prekonali a majú platný covid pass o prekonaní (lehota 180 dní od skončenia karantény) v aplikácií Green Pass, ktorú majte určite pripravenú pri vstupe.

Marko Nastić @ STRANDED
piatok 26. november 2021
Sundeck, Tyršovo nábrežie, Bratislava
DJs:
Marko Nastić (SRB)
Hendriks Toth
Milos
Philip TP & Funez
EVENT: https://www.facebook.com/events/306142274414616
PREDPREDAJ: https://goout.net/sk/stranded-marko-nastic+milos+dalsi/szstdjs/

MARKO NASTIĆ
https://www.instagram.com/markonast/
https://www.facebook.com/djmarkonastic

HENDRIKS TOTH
https://www.instagram.com/hendrikstoth/
https://www.facebook.com/hendriksdj

MILOS
https://www.instagram.com/milosthelosh/
https://www.facebook.com/milosthelosh

PHILIP TP & FUNEZ
https://www.facebook.com/PhilipTpSK
https://www.facebook.com/funezbratislava

SUNDECK
https://www.instagram.com/sundeckbratislava/
https://www.facebook.com/sundeckbar

RÁDIO_FM
https://www.instagram.com/efemko/
https://www.facebook.com/radiofm

Zdroj: TS