Hvězdný producent a DJ Purple Disco Machine přijíždí se svou vizí dokonalé párty

Je držitelem Grammy, bookují ho největší světové festivaly od Coachelly přes Primaveru po Lollapaloozu. A teď přijede do Prahy. Německý producent Tino Piontek neboli Purple Disco Machine vrací osmdesátkové disco na výsluní a být u toho je neuvěřitelná zábava.

Pražský klub SaSaZu se tak může 26. října 2024 těšit na obří sobotní párty, které bude vévodit právě live set Purple Disco Machine. Vstupenky (795–1195 korun) budou v prodeji od 30. ledna na webu Fource a portálech GoOut a Ticketmaster. Už od 26. ledna se ale ke vstupenkám dostanete přednostně po registraci do Fource Friends na webu fource.cz.

Když hrál loni na Colours of Ostrava, psal Musicserver o jednom z nejlepších DJ setů posledních let. Do Prahy teď přijede se svým live setem a taky renomé strhujícího performera, jehož shows jsou neuvěřitelně dynamické a hlavně barevné – a to se týká i vymazleného vizuálu. 

Jeho jméno je přiznanou poctou Princovi a Glorii Estefan, dědictví osmdesátých let je v hudbě Purple Disco Machine cítit, i díky němu je tančit na disco pořád fresh – receptem bylo oživit osmdesátky žánry jako house, italo anebo deep-funk. Přestože dnes hraje na stagích největších festivalů pro desetitisíce lidí, nezapomíná ani na své kořeny a doby, kdy hrával až pětihodinové sety. Dnes mluví o tom, že miluje upocené kluby i open air pódia.

Stojí za remixy jmen jako Dua Lipa, Foals, Elton John & Britney Spears, Fatboy Slim, Lady Gaga & Ariana Grande, aktuálně spolupracoval s Lizzo a remixoval na Oscara nominovaný song I’m Just Ken z filmového blockbusteru Barbie. „Hlavní je zůstat sám sebou,“ říká Tino a jeho globální úspěch je důkazem, že to může i po několika dekádách hraní dokonale platit.

Purple Disco Machine LIVE, 26. 10. 24, SaSaZu – Praha
Vstupenky na fource.cz
Událost na Facebooku

Zdroj: TS