Hudobný vizionár Psykovsky sa predstaví 22. februára v Prahe.

Ve Storm klubu 22.2.2014, na akci, nesoucí totožný název jako jméno jejího headlinera – nadžánrového elektronického hudebního vizionáře PSYKOVSKY, vystoupí mimo něj i mnoho dalších uznávaných umělců z Česka a Slovenska. Informace o první části z nich si můžete přečíst v následujících medailoncích.

Tripko a Smokey Quartz. Duo vzniklo v roce 2006. Za krátkou dobu pak zkusili společné frekvence přeměnit na trvalejší vztah a začali produkovat společnou muziku, která je významně podporovaná světoznámým slovenským producentem Petrem Kubalom alias Cosmo. Momentálně produkují tracky pro nahrávací studio Noise Poison Rec., kterému vděčí za možnost prezentovat svou hudbu celosvětově. Na jejich set se můžete těšit hned po tříhodinovém vystoupení Psykovskyho, na které plynule navážou.

Dj Psyrix je český hudebník s řecko-polskými kořeny žijící v Praze. Jeho djská kariéra začala v roce 1998 na české undergroundové techno scéně. V roce 2010 Psyrix získal v Amsterdamu titul z audio inženýrství a nastartoval projekt, který pojmenoval Silent Studio, jež se specializuje na kreativní media a zvukový design. Psyrix je známý svým pro český psytrance nepříliš typickým stylem mixování, kdy netvoří pouhé přechody, ale drží linii mixu ve výrazné části prostoru setu.

Kashmir se pohybuje na psytranceové scéně od roku 2005. Od té doby se podílel na všech velkých psychedelických festivalech v ČR (HedoniX, Bio, Cosmic Frog/Ufo Bufo…) Ve své tvorbě propojuje obraz se zvukem. Pro návštěvníky večírku si nachystal úplně nový chillout set a připraví půdu pro Darjeela.

I-One (Ivan Jašek) je multiinstrumentalista, zpěvák, skladatel, live DJ. Hudbě se věnuje více jak dvacet let.  V dnešní době stále vystupuje se svou skupinou Shivanam, tanečním projektem Shivatrance a jako liveDJ I-One. Většina skladeb z jeho setů je vlastní produkcí, během živého hraní k nim přidává mnoho dalších zvuků a melodií. Na party Psykovsky vystoupí v chilloutu.

Souhrn účinkujících: PSYKOVSKY (Osom Music / RUS / USA), Tripko & Smokey Quartz (Noise Poison Rec. / SK), Mim (Biocore), Psyrix (HedoniX), Lolla b2b CLTR (Zero Point), Darjeel (Glitch.cz), Sagus (Stromhoj crew), Kashmir (Mimo-TV), I-One (Shivatrance), Gorby (WizArts) Vjs: Perplex, SHQ (OKO3), Aeldryn (forgotten.cz / lunchmeat.cz), Piotr Serafin (Zero Point / PL), Kashmir (Mimo-TV). Decos: Quen Di, WizArts, Shivadeco&Friends, Alice in Fluoroland.

Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz
Facebook fanpage klubu: www.facebook.com/stormclubprague
Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1399785036933736/

psykovsky_stormclub

Zdroj: LiR