Hudobný talent má v rodine, vďaka Rytmusovi má dnes aj obrovskú pozornosť.

Mladý slovenský hudobný talent Stevie vydáva svoju debutovú novinku s názvom Freelife. Stevie pochádza z hudobníckej rodiny – jeho sestrou je slovenská speváčka Teri Čikoš známa napríklad so spolupráce s Janou Kirschner.Spevácke vlohy zdedil aj po svojej mame Brigite Szelidovej,ktorá spolu s Fredym Ayisim naspievala dnes už kultovú hip-hopovú skladbu Bratislava City Hip hop.

https://www.youtube.com/watch?v=ayevVAJLbtE

Stevieho skladba Freelajf je v prvom rade o R&B záležitosť, avšak s miernym presahom do rapového žánru. Skladbu nahral ešte ako 14-ročný a okamžite si ho všimol Rytmus, ktorý mu dal príležitosť vydať skladbu na jeho kanáli s viac ako 800-tisíc odberateľmi.

Člen Kontrafaktu zároveň otvoril novú platformu s názvom Drsný Rytmus Support, v rámci ktorej chce podporovať talentovaných ľudí. Svoj track mu však budeš posielať úplne zbytočne, keďže aj v tomto prípade sa k nemu šikovný Stevie dostal cez kamošov z Opoštáris band. Hudobnú produkciu totiž pripravil H0wdy, ktorý v tejto kapele pôsobí. 

„Ako prvý dostáva support mladý čávo zo Starého Mesta Stevie, ktorý miluje RNB. V čase tejto nahrávky mal 14 rokov, takže cením feeling a 90-percentné galoty, napísal Rytmus k skladbe. 

Zdroj: TS