Hudobný mág Hugo Kant v Bratislave!

Ak máte radi trip hop, elektro a psychadelic jazz 1.12 bude Batelier tým pravým miestom pre vás. Návštevou nás poctí francúzsky multi – inštrumentalista/hudobný producent Hugo Kant.

Quentin Le Roux aka Hugo Kant sa venuje hudbe od piatich rokov. Študoval piano a klasickú gitaru na National Music Academy v Avignon. V rokoch 1996 – 1997 študoval na profesionálnej jazzovej škole.

Počas svojej kariéry bol členom viacerých hudobných zoskupení ako Güs Weg Watergang, Lokito, David Lafore Cinq Têtes, Samenakoa, ktorých tvorba sa pohybovala hlavne v mantineloch jazzových /psychadelic jazz, nujazz – elektro jazz/.

V roku 2006 prvý krát vystúpil pod menom Dr. Kant na Art festivale Un peu d’Alice II, v roku 2010 naplno naštartoval kariéru pod menom Hugo Kant. Po singlovke Searching London, hneď nasledoval debutový album I don’t want to be an emperor, ktorý uzrel svetlo sveta dňa 27. júna 2011 sa okamžite stal na rodnej hrude Huga Kanta úspešný.

Hudobne zaujme hlavne inštrumentálne prevedenie a vplyvy rôznych hudobných štýlov /nu jazz, trip hop, akustika/, ktoré sú citlivo namiešané do jednotlivých trackov.

Viac info o Hugovej hudobnej kariére tu:
https://soundcloud.com/hugo-kant
https://hugokant.com
https://en.wikipedia.org/wiki/Hugo_Kant
https://www.myspace.com/hugokant

Hugo

Zdroj: Batelier
Publikoval: Redakcia GREGI.NET