Hudobný Gold Fest aj so Sagvanom Tofim!

Český herec, spevák i režisér Sagvan Tofi bude jedným z účinkujúcich na prvom ročníku hudobného festivalu GOLD FEST, ktorý sa 9. a 10. septembra uskutoční v Nitre s podtitulom Legendy Československa.

Okrem speváckeho vystúpenia bude tento nový hudobný festival na Slovensku aj uvádzať. ,,Sagvan uvedie niektoré vystúpenia hudobných skupín, ale nebude to moderovanie v tom pravom slova zmysle. Má v sebe plno energie a vtipu, veríme, že divákov pobaví,“ povedal Pavol Danišovič, kreatívny riaditeľ Produkčného domu Forza, ktorý festival spolu s mestom Nitra organizuje.

Veľké stretnutie hudobných skupín a spevákov, ktorí sa na scéne popmusic pohybujú viac ako 20 rokov a ich sláva odštartovala ešte za čias Československa sa uskutoční v priestoroch nitrianskeho amfiteátra.

Na scéne vystúpia interpreti ako Dalibor Janda, Michal David, Peter Nagy so skupinou Indigo, Janek Ledecký, Vašo Patejdl, Beáta Dubasová, skupiny Tublatanka, Vidiek, Modus a mnohí ďalší.

Dvojdňový GOLD FEST ponúkne návštevníkom tie najväčšie česko-slovenské hity. ,,Nejde nám o retro a už vôbec nechceme spomínať. Práve naopak. Všetci interpreti majú stále čo povedať a to je na tom to úžasné,“ dodal Danišovič.

Hudobný maratón plný československých muzikantských legiend bude jednou z najväčších akcií v meste pod Zoborom, ktoré je ľahko dostupné aj fanúšikom z okolitých miest. Do 31. augusta sa bude dať dvojdňová vstupenka kúpiť za 12 €. Od 1.9.-8.9. za 14 € a na mieste 17 €. Tu bude k dispozícii aj jednodňový, sobotňajší lístok a to za 13 euro.

Zdroj: Produkčný dom FORZA
Publikoval: Redakcia GREGI.NET