Hudobnú lahôdku kapely Peter Bič Project pokrstil Jaroslav Židek!

Objav na slovenskej hudobnej scéne Peter Bič Project krstil svoje debutový album! Novinka s názvom „Say It Loud“ obsahuje megahit „Hey Now“, singel „Say It Loud“ a ďalšie hudobné lahôdky. Práve preto CD uviedol do života kuchársky veľmajster Jaroslav Židek!

Skupine Peter Bič Project sa podaril úspech, po ktorom túžia všetci slovenskí hudobníci! Megaúspešný singel „Hey now“ znie po celej Európe a automobilová značka si ju dokonca vybrala pre svoju celosvetovú kampaň! Túto pecku teraz fanúšikovia nájdu na debutovom albume „Say It Loud“, ktorý sa včera krstil v bratislavskom klube LOFT!

„Už dlho holdujem dobrému jedlu a kvalitným reštauráciám. Keď som sa rozhodoval, kto bude krstným otcom, vedel som, že nikto z muzikantskej brandže. S Jarom Židekom sme si veľmi sadli a som rád, že prijal naše pozvanie. Dúfam, že mi príde do Košíc niekedy navariť…“ S úsmevom komentuje výber krstného otca Peter Bič.

Album „Say It Loud“ pochválil šéf vydavateľstva Universal Music, ktoré CD vydáva. Známy kuchársky majster Jaroslav Židek pokrstil novinku čiernym korením.

„Vypočul som si album od začiatku do konca. Je to dokonale navarené! Krstím to čiernym korením, protože tým sa nič nepokazí, práve naopak sa tým doladí skvelá chuť!“ Ospevoval hudobnú lahôdku Jaroslav Židek.

Podporiť úspešnú skupinu prišli aj rockeri zo skupiny Tublatanka. Na krste sa zastavil aj líder skupiny IMT Smile Ivan Tásler, ktorý sa ponáhľal na vlastné vystúpenie so skupinou Čechomor.

„Ja nie som fanúšik tanečnej hudby, ale mám rád Petra Biča, poznáme sa dlhé roky. Prišiel som mu prejaviť podporu. Pretože môžme mať rozdielny vkus alebo názory, ale myslím si že sa k sebe môžme chovať slušne a úctivo.“ Vysvetľuje Ivan Tásler. Na albume „Say It Loud“ je 12 skladieb. Na ich vzniku sa podieľa celý Peter Bič Project.

„Album vznikal v priebehu roka. Samotné nahrávanie trvalo mesiac a pol aj s mixovaním a mastrovaním. Práca v štúdiu bola veľmi príjemná, keďže sme mali všetko vopred pripravené a nacvičené.“ Sumarizuje dokončenú prácu líder skupiny Peter Bič.

Album sa volá podľa druhého singla „Say It Loud“, ktorý dokonale vystihuje náladu v skupine. Všetci jej členovia – líder Peter Bič, speváčka Dáška Kostovčík, spevák Ivo Bič, klávesák Matúš Pavlík, basgitarista Vlado Čekan a bubeník Jozef Zima – sa riadia heslom: vykrič na plné ústa čo chceš, povedz čo máš rád, čo ťa baví, neboj sa ísť do toho! Práve preto urobili album podľa svojich predstáv. Teraz sa Peter Bič Project chystajú novinku predstaviť na koncertoch po celej republike.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Ján Štovka, Olivier Production