Hudobnú festivalovú sezónu otvorí vo veľkom štýle Chopper Show & Music Festival!

Už je to tu! Priaznivci festivalov, dobrej hudby, kvalitného programu a vychutnávači open air  sa majú načo tešiť. Prichádza unikátne spojenie „nadupaných“ motoriek a kvalitnej hudby, ktorá otvorí festivalovú sezónu vo veľkom štýle!

Chopper show & Music Festival patrí medzi svetovo uznávané podujatie, o čom svedčí aj jeho vyše 10 – ročná tradícia. Milovníci motoriek preto spojili svoje sily a „náš“ tradičný Zraz motorkárov posunuli na vyšší level.

Ilustracna fotografia 3

Keďže organizátori chceli ulahodiť každému, Chopper show & Music festival  otvorí svoje brány už 1.mája za doprovodu DJ Hajtkoviča, ktorý večer „odpáli“ nadupanú house párty. Za zvukov vyše 1000 motoriek vystúpia v piatok Poison Candy, maďarská kapela Pokol gép, Iron Maiden revival a Slobodná Európa. V sobotu sa predstaví aj zástupca z Čiech – heavy metalová kapela Krypton a dievčenská rocková kapela K2.

O večernú náladu sa postará Polemic a Kabát revival, ktorých môžete sledovať  nielen z  výstavných kúskov  luxusných motoriek, ale pre odvážnych sú pripravené i vyhliadkové lety vrtuľníkom, zaujímavé kaskadérske vystúpenia, boxerské zápasy, zvolenie prvej Miss Chopper show & Music Festival a ďalšie zaujímavé atrakcie či súťaže.

POLEMIC - promo foto

„Areál vyčlenený na stanovanie bude prísne strážený  a v prípade nepriaznivého počasia máme k dispozícií  potrebné vybavenie, aby si každý návštevník mohol užiť festival komfortne a najmä bezpečne,“ kladie dôraz na bezpečnostné opatrenia spoluorganizátor  festivalu Chopper show & Music festival Peter Trojan. Chopper show & Music festival  „dupne“ na štart už vo štvrtok 1.5. o 20 hodine v areáli termálneho kúpaliska Vincov Les pri Sládkovičove a svoje brány bude mať otvorené pre všetkých až do nedele 4.5.

Pre tých, ktorí si už do svojho programu zahrnuli tento festival, no i pre tých, ktorí ešte váhajú, si organizátori pripravili novinku. „Zakúpenie lístka bude možné jedine priamo na mieste v sume  5€ pre návštevníka a 10€  ako účastnícky poplatok pre motorkára ( v cene aj konzumné),  aby naši fanúšikovia nemali zmätok z rôznych cien, “ vysvetľuje filozofiu Chopper show & Music festivalu spoluorganizátor Peter Trojan, ktorý chce vyzdvihnúť myšlienku medzinárodného podujatia – ktokoľvek a kedykoľvek má chuť sa zabaviť, je vítaný aj bez zbytočných preplatkov za lístok.

Ilustracna fotografia 1

„Verím, že sa nám podarí priniesť  na Slovensko kvalitnú zábavu, „nadupanú“ chuť vidieť exkluzívne motorkárske exempláre a dlhoročnú tradíciu akú má Chopper show & Music festival vo svete,“ dodáva na záver Trojan.

Informácie nájdete aj na facebookovom fanpage Chopper Show – https://www.facebook.com/chopper.show?fref=ts.

Chopper Show - plagat oficial

Zdroj: Organizátor
Foto: www.motorcycle-usa.com