Hudobnému Gold Festu bude predchádzať autogramiáda!

Prvý ročník septembrového festivalu Gold Fest sa nezadržateľne blíži. Jeho konanie podporí už tento týždeň autogramiáda, ktorej sa zúčastní aj hudobná legenda Janko Lehotský. Ten na festivale vystúpi aj so skupinou Modus.

V priestoroch nitrianskeho obchodného centra Galéria Mlyny budú vo štvrtok 25. augusta od 15.00 h rozdávať podpisy aj spevák Paľo Drapák a Miss Slovensko 2011 Michaela Ňurciková. Autogramiáda, na ktorú sa všetci traja protagonisti tešia, potrvá celú hodinu.

Hudobný festival GOLD FEST bude 9. a 10. septembra jedným veľkým stretnutím hudobných skupín a spevákov, ktorí sa na scéne popmusic pohybujú viac ako 20 rokov a ich sláva odštartovala ešte za čias Československa. Na scéne nitrianskeho amfiteátra postupne vystúpia interpreti ako Dalibor Janda, Michal David, Peter Nagy so skupinou Indigo, Janek Ledecký, Vašo Patejdl, Beáta Dubasová, skupiny Tublatanka, Vidiek, Modus a mnohí ďalší. Exkluzívnym moderátorom podujatia bude český herec a spevák Sagvan Tofi.

Dvojdňový GOLD FEST, ktorého organizátormi sú Produkčný dom Forza a mesto Nitra, ponúkne návštevníkom tie najväčšie česko-slovenské hity a tento hudobný maratón bude jednou z najväčších akcií v meste pod Zoborom, ktoré je ľahko dostupné aj fanúšikom z okolitých miest.

Zdroj: Produkčný dom FORZA
Publikoval: Redakcia GREGI.NET