Hudobná skupina SOUL – Vianočná koleda – Nebo i Zemľa

Ahojte kamaráti, po roku sa Vám opäť hlási kapela SOUL zo Starej Ľubovne so svojou novou vianočnou piesňou „Nebo i zemľa“. Tohto roku sme sa nechali inšpirovať piesňou, ktorú spievajú aj veriaci s gréckokatolíckym vyznaním v „cerkvi“ (kostole).

Aj tentoraz sme pieseň upravili podľa svojich predstáv a neostali sme pri jej pomalej verzii. V piesni sa spieva o narodení Ježisa Krista a o zázraku, ktorý sa pred viac ako 2000 rokmi stal. Pieseň je naspievaná v rusínskom jazyku. Určite sa väčšina poslucháčov zastaví pri slove, ktoré je opakované v refréne pomerne často a je to slovo „ČUDO“,  čo v preklade to znamená zázrak. A to je v podstate aj posolstvo tejto piesne.

Pieseň sme nahrali u nášho kolegu muzikanta a zvukového majstra Maroša MATOĽÁKA ©STUDIOMAKY.

Videoklip k pesničke sme sa rozhodli natočiť v krásnom prostredí Vysokých Tatier na Popradskom plese a v exteriéri horského hotela Popradské pleso. Na videoklipe s nami spolupracoval už tradične náš kameraman Mário STAŠÁKO ©VIDMAX.

Pevne veríme, že naša vianočná koleda sa Vám bude páčiť a prinesie radosť a úsmev do vašich domovov. Všetkým Vám prajeme pokojné a požehnané vianočné sviatky.

Vaša kapela SOUL