Hudba mesta končí. Na isté obdobie!

Relácia Hudba mesta (https://www.facebook.com/hudbamesta) sa snaží prinášať hudbu bližšie k ľuďom, na miesta, kde sa bežne nehrá.

Od augusta priniesol realizačný tím, v ktorom sa striedalo 39 nadšencov spolu 27 relácií (www.tv.sme.sk/relacia/hudba-mesta/), v ktorých sa predstavilo spolu 112 hudobníkov na miestach ako hala železničnej stanice, nocľaháreň pre bezdomovcov, podchod na Hodžovom námestí, letisková hala, strecha internátov, predajňa IKEA, či záchody hudobného klubu a mnoho iných.

Tvorcovia relácie sa rozhodli dať si prestávku a na isté obdobie pozastaviť natáčania nových dielov. Relácia nekončí úplne, len si dáva oddych, po ktorom sa vráti. Pokračovať ale bude séria klubových koncertov v bratislavskom KC Dunaj (https://www.kcdunaj.sk), ktoré sa konajú každý mesiac. Pod značkou Hudba mesta (https://www.facebook.com/hudbamesta) sa predstavia domáce aj zahraničné mená, ktoré sa oplatí vidieť.

Zatiaľ posledný diel s poradovým číslom 27 sa odvysiela v nedeľu 3. marca na tv.sme.sk (https://www.tv.sme.sk/relacia/hudba-mesta/).

 

Ak chcete byť v obraze a informovaní o tom, čo Hudba mesta chystá, stačíí sledovať facebook skupinu Hudba mesta (https://www.facebook.com/hudbamesta), či pridať sa do newslettra (https://www.hudbamesta.sk/kontakt/) a nič vám tak neunikne.

Zdroj: Hudba mesta