Hráva s Rytmusom a teraz sa vydal na sólovú kariéru. Známy basgitarista Richard Csino ma nový singel.

Mladý slovenský  hudobník Richard Csino je už naozaj ostrieľaným umelcom na našej hudobnej scéne.Ako basgitarista pôsobí s absolútnou špičkou jazzovej a popovej scény.Poznať ho môžete tiež z kapely OPOŠTARIS BAND,ktorá pôsobí ako sprievodná kapela RYTMUSA. Po svojom debute GALAXIE na ktorej spolupracoval s Matejom Strakom z NERIEŠ vydáva emotívnu novinku „NIE SI TÁ“ .

Ako vznikala skladba „Nie si tá“? Kedy si ju napísal?
Skladba “Nie Si Tá “ vznikla asi pred 4 rokmi. Pesničku som mal v počítači uloženú už veľmi dlho. Táto pesnička je moja osobná srdcovka , mám k nej mimoriadny vzťah . 

Autorom hudby si ty.Kto sa postaral o text?
Text písal Elpe . Samotnú skladbu som zložil ja a riešil som ju s mojimi kolegami ktorí mi s ňou pomáhali čo sa týka aranžu konkrétne Eugen Vizváry , David Hodek u ktorého sa skladba aj nahrávala v jeho studiu , a samozrejme Markus Daniel ktorý nahral gitaru do skladby . 

Čo v tebe vyvoláva tato skladba? Máš na ňu určité spomienky?
Na tuto skladbu mám veľmi konkrétne spomienky.Kedže je to moja autorská skladba.Situácia o ktorej sa spieva sa mi stala,čiže o to to má pre mna väčšiu cenu a o to je to celé pravdivejsie.

„MYSLÍM SI,ŽE KAŽDÝ Z NÁS BOL ASPOŇ RAZ ZASLEPENÝ LÁSKOU.TÁTO SKLADBA PRE MŇA PREDSTAVUJE HRUBÚ ČIARU ZA VŠETKÝMI PREDOŠLÍMI VZŤAHMI“

Ku skladbe ste natočili aj klip.Kto za ním stoji?
Klip vznikal veľmi rychlo , stretol som sa s mojim kamarátom vynikajúcim tanečníkom Miroslav Balogh (spunkey ) ktorý mi točil klip aj k pesničke Galaxie . A vymysleli sme si to veľmi rychlo na jedno posedenie . Klip sa točil v divadlo L  S,ktorým sa chcem poďakovať za poskytnutie priestoru.

Čo plánuješ do budúcna?
Do budúcna plánujem skladať svoju vlastnú autorskú hudbu,šíriť ju medzi ľudí,koncertovať a točiť klipy.

Zdroj: TS