Hranaté turné!

Ska – rock´n´rollová kapela Hrana, ktorá toto leto pokrstila svoj v poradí druhý album „Hrana k hrane sadá“, či zaujala netradičným spojením v spoločnej skladbe s Beátou Dubasovou, sa predstaví fanúšikom v Čechách a na Slovensku na klubovom turné.

„Chceme ukázať, že aj relatívne mediálne neznáma kapela si môže spraviť každoročné turné a hrať veľa koncertov, keď robí veci od srdca a poctivo. A to aj v týchto, pre klubovú kultúru tak neprajných časoch, kedy návštevnosti koncertov sú žalostne nízke a klubové turné dokáže vypredať jedna – dve domáce kapelky. Najväčším úspechom bude preto pre nás to, keď sa nám podarí odtrhnúť zopár ľudí od počítačov a prídu do svojho klubu na náš koncert. Na niektoré „zastávky“ sme si zavolali hostí a kamarátov, niekde zahráme len my, ale môžeme všetkým sľúbiť, že vždy to bude sranda plná rock´n´rollu!“ hovoria o tomto „podniku“ chalani z kapely Hrana.

Hrana „T“ turné štartuje už 6.10. zahrievacím koncertom v Liptovskom Mikuláši, pokračuje v ďaľších slovenských a českých mestách. Na „domácom“ koncerte v Klube Za rampami v Novom Meste nad Váhom sa skupina predstaví spolu s punkovými Anonym Kids a hosťom z Českej republiky, „najpotetovanejšou“ kapelou od našich susedov, skupinou Staré Pušky. Samozrejme neobíde ani hlavné mestá. V Prahe 27.10. v klube XT3, a v Bratislave kapela vystúpi na narodeninách klubu Rock Café spolu s kapelou On The Road  9. 11. 2012.

Kde môžete Hranu vidieť:
6.10. Lipt.Mikuláš – Kolotočovo pub /+ Chilly Práshock, 106.9MPA…
12.10. Malacky, Bašta rock pub
26.10. Brno, Stará pekárna
27.10. Praha, XT3 / + Jumping JellyFish
2.11. Nové Mesto n. V., Za Rampami / + Staré Pušky, Anonym Kids
9.11. Bratislava, Rock Café / + On The Road
24.11. Břeclav, Piksla

Zdroj: Organizátor