Hoxton Whores headlinery Prague Pride afterparty 15.8. v Roxy!

Již za několik málo dní proběhne v naší metropoli 5. ročník festivalu Prague Pride, který ohřeje Prahu a návštěvníkům nabídne opravdu bohatý program a spoustu zajímavých kulturních zážitků.

V sobotu 15.8. po slavnostním průvodu Prahou, který vyústí na Letné ve 22:00 odstartuje oficiální afterparty, na které se představí zahraniční umělci Hoxton Whores, Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow, Marcelo K2 a domácí support Michael Burian a Subgate. V galerii NOD se představí Felix!, DjZu a Petr K. Představujeme vám headlinery oficiální afterparty – Hoxton Whores!

Je to již více jak 27 let, kdy se Gary Dedman a Kevin Andrews rozhodli spolupracovat a vytvořili tak producentské duo světového renomé s názvem Hoxton Whores. Na svém kontě má tato britská dvojice více jak 100 releasů a mnohé z nich se staly kultovními housovými skladbami, které pravidelně zařazují do svých setů přední světoví dj’s.

Osobitou produkci této dvojice můžete najít na věhlasných vydavatelstvích jako jsou například Ministry of Sound, Great Stuff, Toolroom, Subliminal, Deeperfect, Hotfingers nebo Suara ať už se jedná o originální skladby nebo o remixy.

Za zmínku stojí také spolupráce s dalšími známými umělci, mezi které patří Deep Dish, Paul Johnson, Blue Boy, Double Exposure či Robbie Rivera.

V roce 2007 startují svůj vlastní label Whore House Recordings a jejich skladby se objevují na předních příčkách hitparád serverů Beatport, Trackitdown a Djdownload v sekci house.

Během své kariéry Hoxton Whores vystoupili například na prestižním festivalu Glastonbury, H20 festivalu v Jižní Africe, MTV Dance festivalu a se svým recordbagem procestovali celou zeměkouli.

Jsme velice rádi, že v sobotu 15.8. zavítají na Prague Pride afterparty do pražské Roxy!

Kompletní informace o eventu naleznete na: https://www.facebook.com/events/1673592436205299/1695201447377731/

pride_after_3-1

Zdroj Subgate