Housemusic.sk oslavuje 5 narodeniny…

Pred nedávnom bolo tomu presne 5 rokov, odkedy bola zrealizovaná myšlienka webového portálu a bookingu primárne venovanému undergroundovej house music.

Od vtedy, s prispením všetkých členov a sympatizantov, sme pod hlavičkou housemusic.sk stihli zorganizovať nespočetné množstvo parties, uverejni a aj napísať kvantum článkov a rozhovorov, publikovať zaujimavé foto či video reporty a aj zvukové záznamy z akcií. Webová stránka žije naďalej svojím životom, prednedávnom pribudli úspešné podcasty, ktoré zverujeme do rúk dj-om, ktorých podľa nás treba sledovať.

Aj keď základňa celej crew sa nachádza v Trenčíne a blízkom okolí, svojimi aktivitami sme už krátko po vzniku dokázali, že naše ambície siahajú ďalej. Naši djs okrem snáď celého Slovenska pobehali aj kluby v Anglicku, Čechách, Holandsku…

S housemusic.sk sa tradične spájajú pojmy ako festival Hrad Beckov, Pohoda, club Krankenhaus, Shaka, Planet Music, Vrtula alebo halový event Sound Attack a najnovšie blízka spolupráca s ambicióznymi nezávislými slovenskými hudobnými vydavateľstvami Seta Label a Soluble Recordings. Niektoré patria krásnej minulosti, iné pomáhame rozvíjať, aby mali budúcnosť. Nestojíme na mieste…

Vieme, že päť rokov nemusí byť dlhá doba, dôvodom na oslavu však môže byť minimálne to, že za túto dobu sme od nuly dokázali vybudovať niečo, čo má napriek prekážkam doby stále svoj zmysel.

Pozývame preto všetkých známych aj neznámych, kamarátov a kolegov z brandže a hlavne všetkých milovníkov kvalitnej house music bez kompromisov – prídite spolu s nami osláviť tento malý sviatok v sobotu 7. apríla do Bratislavského klubu NuSpirit.

Lajnap síce nemusí byť žiadnym prekvapením, nuž ale ako by to aj mohlo byť inak, ako bez kamarátov, ktorí si s nami odkrútili už nejeden žúr, zatvárali nejeden podnik, absolvovali nejednu afterku bez nároku na honorár. Mená ako DJ Tráva alebo dvojica Sensoreal sú synonymom úspechu, či už ako producenti alebo dji. Chýbať nemôžu krstní rodičia celého projektu Dodoman & Wychitawacs aka Drinkteam. Do bookingu už dlhú dobu patrí aj dj a producent SouTHboy a výpočet hostí pokračuje dlhoročným a skúseným producentom, djom, majiteľom vydavateľstva Soluble Bollom a spolu s ním za gramofonmi vpredu na bare nebude chýbať ani vynil master Koki.

Tešíme sa na vás! – And from this groove came the grooves of all grooves. And while one day viciously throwing down on his box, Jack boldly declared: „Let there be house!“ And house music was born… (Rhythm Controll – My House; feat. Chuck Roberts) [Catch A Beat, 1987]

5. narodeniny HOUSEMUSIC.SK
sobota 7.4.2012 | 21.00
NuSpirit Club | Bratislava (mapa)
door ticket: 5 € < midnight > 7 €
main stage:
DJ TRAVA (Lex rec./CZ)
SENSOREAL (Seta Label/Soma rec.)
Dodo.man & Wychitawacs (housemusic.sk)
Southboy (housemusic.sk)
bar stage:
Koki (funcadelic brothers)
Bollo (Soluble recordingd)

Housemusic.sk

Zdroj: mm – press info
Publikoval: Redakcia GREGI.NET