HOUSEMUSIC.sk NIGHT @ Templ: Dj Cubic (chapeau rouge/prague)!

V piatok večer sa v trenčianskom klube Templ predstaví na ďaľšom pokračovaní HOUSEMUSIC.sk NIGHT ako jeden z headlinerov resident kultového pražského klubu Chapeau Rouge DJ CUBIK.

Kuba Kubíček aka Cubic, který sa pohybuje na domácej českej scéně od roku 2007, je zakladateľom Cubism party v legendárnom pražskom klube Chapeau Rouge, kde je residentom.

Cubic si udržuje svoje postavenie na scéne tím, že do Prahy pozýva neohrané zahraničné talenty. Okrem týchto jeho pravidelných nociach v Chapeau Rouge či hrania v ROXY sa aktuálne chystá tiež na tour po strednej Amerike.

Cubic preferuje předevšetkým tech house a techno kombinované s prvkami minimalu, nákazlivou energiou a pozitívnimi vibráciami. A hoci sa DJingu venuje pomerne krátku dobu, vydobyl si behom tých pár rokov pevnú pozíciu jednoho z nejzaujímavejších domácích talentov a zahral si mnohých  prestížnych akciách.

artist info: www.facebook.com/DJ.Cubic

Naživo si môžete vypočuť DJ CUBICa v trenčianskom Templ klube na HOUSEMUSIC.sk NIGHT. Za mixpultom sa v piatok večer  predvedú ešte aj DJ NIMROD z Kostariky, bossovia housemusic.sk DODOman & WYCHITAWACS a miestny makači z TNT crew MLADY BULWA a TIFF…

Tak ako vždy aj teraz majú tí z Vás čo potvrdia účasť na tejto udalosti zľavu na vstupnom a pripravili sme aj súťaž o voľné vstupy a vychytané vecné ceny. Sledujete weby alebo čekujte túto udalosť na facebooku.

„…not everyone understands house music, it’s a spiritual thing, a body thing, a soul thing…“ Tak pravil Eddie :) poster by Miňo

HOUSEMUSIC.sk NIGHT @ Templ
piatok 30.11.2012

Templ club – Trenčín (mapa)
DJ NIMROD
(costa rica)
DJ CUBIC (chapeau rouge/prague)
Dodo & Wychi aka DRINKTEAM (housemusic.sk)
TIFF & MLADY BULWA (tnt crew)
vstupné pre účastníkov tejto udalosti na fb je 3 €
ostaní (nepotvrdená účasť na facebooku) 4 €
súťaž o voľné vstupy a vecné ceny

Zdroj: housemusic.sk – press info