HOUSE OF MARLEY Demo Days 9. – 10.3.2013, Bratislava

Bob Marley bol hudobným prorokom, ktorého slová sa dotýkajú, ovplyvňujú a inšpirujú celé generácie a národy. Svoju hudbu používal na šírenie myšlienok rovnosti, jednoty, autenticity, vízie lepšieho sveta pre všetkých. V jeho odkaze pokračuje tiež jeho syn, Rohan Marley, zakladateľ značky HOUSE OF MARLEY.

Produkty značky sú vyrábané v prémiovej kvalite, z prírodných a recyklovaných materiálov, napr. afrického dreva sapele (drevo podobné mahagónu, aj na výrobu akustických gitár), javorového a bukového dreva, pravej kože, recyklovaného hliníka, ocele, prírodnej bavlny, bambusových vláken…

Počas víkendu 9. -10.3.2013 je pre vás pripravená prezentácia HOUSE OF MARLEY v predajni m:zone, v bratislavskom nákupnom centre Eurovea. Okrem aktuálnych produktov, budete môcť otestovať aj novinky značky, ktoré budú na našom trhu dostupné od mája 2013.

Prineste si vlastnú obľúbenú hudbu a ponorte sa do príjemného Marley zvuku. Počas celého víkendu sa budete môcť dozvedieť i komplexnejšie informácie o filozofii značky.

Tento víkend pri nákupe akéhokoľvek produktu HOUSE OF MARLEY získate zľavu a k vybraným produktom dostanete aj lifestyle tričko a kožený náramok HOUSE OF MARLEY.

Pre návštevníkov HOUSE OF MARLEY Demo Days v m:zone Eurovea, ktorí sa zaregistrujú do žrebovania, sú pripravené ceny v celkovej hodnote 558 Eur.

Ďaľšiu zaujímavú cenu budú môcť získať zákazníci, ktorí si v mesiaci marec 2013 zakúpia niektorý z produktov značky HOUSE OF MARLEY. Výhrou je osobný audio systém Get Up Stand Up z FSC brezového dreva v hodnote 349 Eur s lahodným Marley zvukom.

Váš každodenný životný štýl môžete vyjadriť rôzne. V HOUSE OF MARLEY veríme, že láska sa ukrýva v detailoch. HOUSE OF MARLEY sa teší sa na vašu návštevu.

Zdroj: KULTURISE