House Deluxe: 15. septembra v Empire clube!

Už túto sobotu 15. 09. 2012 do známeho bratislavského EMPIRE CLUBu zavíta akcia zvaná HOUSE DELUXE. Je to spoločný projekt dvoch stredoslovákov, ktorými sú DJ KAFFU a DJ MOLA.

House Deluxe je pomerne čerstvá, kedže vznik sa datuje na začiatok roku 2012. Aj napriek tomu má akcia už za sebou pár úspešných pokračovaní a chystajú sa ďalšie v rôznych cluboch na Slovensku. Tak isto bolo aj nejaké hranie u českých bratov a chystá sa ďalšie pokračovanie. Ako už názov hovorí, treba sa pripraviť na House Music a to v jeho rôznych štýloch. KAFFU & MOLA, dvaja odborníci, ktorí sa v tomto obore hýbu už pár clubových rokov sa Ti pokúsia naservírovať deep, vocal, latino, funky a tech-house. Ako už býva zvykom treba sa tešiť aj na kvalitných hostí. Tentokrát potvrdil účasť dj, producent a šéfredaktor v jednej osobe DRAHOSH, ktorý je uznávanou a známou osobou v hudobnom svete. Vystupuje pod značkou One Way Records, UNT. Ako dosť aktívny producent má za sebou kopec vydaných trackov a tak isto vydarených remixov. Je zakladateľ a šéfredaktor jediného clubového časopisu na Slovensku s názvom WAVEMAG. Časopis vychádza každé dva mesiace a selektuje dianie na djskej scéne doma i v zahraničí. V každom vydaní nájdeš pribalené aj cd s mixovaným setom od známych djov.

Ďalší s potvrdenou účasťou je známy DJ GALA, ktorý tiež odpáli svoj set na tejto akcii. Gala sa pohybuje na clubovej scéne už nejaký ten rok a okrem hrania organizoval aj množstvo rôznych naozaj vážnych eventov. Zahral si po boku svetových djs ako napríklad : Marco Bailey, Regis, Damon Wild, Jamie Bissmire, Takaaki Itoh atď. Od roku 2010 organizujú spolu s Djom Drahoshom a Djom Hufom úspešnú párty s názvom Metro del House v Šalianskom Metroclube. Ak ľúbite houseové tóny, prídite potriasť celým svojím telom na svižné rytmy od tejto zostavy ! Tešíme sa na Vás priatelia.

Line Up:
DRAHOSH /wavemag.eu,onewayrecords
KAFFU /techron.sk
GALA /idj.cz/gala
MOLA /idj.cz/mola

15.09.2012
EMPIRE CLUB
Župné námestie 3
BRATISLAVA

Zdroj: Empire